Hogy értethetném meg a szüleimmel, hogy soha nem akarok gyereket?
"18 éves már nyáron elmúltam, nem értem mit kell 16 évesezni... tavasszal költözök párommal el, és ők írják mondják minden lehetséges embernek, hogy hamarosan unoka mert másfél éve van párom stb."
Ci...ányok vagytok? Épelméjű embernek minimum diplomázásig eszébe sem jut szülni.
Annak, hogy valaki nem akar gyereket, rengeteg oka lehet. Egyes okok később elmúlhatnak, mások nem. Majd meglátod, hogy alakul, addig tereld el a témát.
Sokkal rosszabb nem kívánt gyereknek lenni, mint kései gyereknek, tapasztalatból tudom. A szüleim nem szerettek, a nagymamám nevelt fel. Nekem se lett gyerekem (52F), mert elsősorban a problémákkal való végtelen küszködést látom másoknál. Azért a néhány örömteli pillanatért keservesen megdolgoznak.
Én évezredekig akartam gyereket. A pasi, aki hitegetett, hogy ő is, és majd lesz, kidobott, mert nem akart.
Most már én sem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet ebbe a világba szülni. Még fiatal vagyok, de nem tudom, hogy lesz. Jelenleg az életembe nem hiányzik egy gyerek, abban biztos vagyok. Néha szeretnék, néha nem.
Nálad is változhat még ez, kivéve ha nem tudod a gyerekeket elviselni. Ez is rendben van.
"55# bőven nem bírnának ki annyi fájdalmat, könnyen akarhatnak gyereket...
ÉS ez első fele a legnehezebb!!"
Na és mi van a gyerek felnevelésével? Onnantól kezdve, hogy a lurkó kibújt, onnantól kezdve a férfinek is a dolga.
"55# bőven nem bírnának ki annyi fájdalmat, könnyen akarhatnak gyereket...
ÉS ez első fele a legnehezebb!!"
Sokkal nehezebb amúgy egy gyereket 18 éven át nevelni, mint megszülni, márpedig mint írtam a nevelés a férfi dolga is. Amúgy a férfiak nem szülnek, ez igaz (LMBTQ van ne gyertek), viszont a háborúban meg férfiak halnak meg sorra, férfiakat lőnek szarrá a fronton. Hadifogolynak is főként férfiakat visznek el és kínoznak meg. Persze vannan női katonák is, de a férfiakhoz képest kevesen vannak. Szóval ne hidd azt, hogy csak mert ti szültök, azért a férfiak nem élnek át fájdalmat, egy szülés kevésbé fáj, mintha mondjuk rálépsz egy taposó aknára a fronton és leszakad a lábad, plusz nyomorék is leszel halálodig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!