Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan akadt ki a családom,...

Jogosan akadt ki a családom, amiért felvetettem, hogy anyu egyre furábban viselkedik?

Figyelt kérdés

Már nem lakunk együtt. Anyuék és a két bátyám laknak együtt. Hétvégén voltunk náluk látogatóban és elképedtem. Anyu teljesen kifordult magából. Olyan szinten trágárul beszélt, hogy rá kellett szólnom. Ilyennek én még nem láttam. Soha nem viselkedett így eddig és borzasztóan szétszórt is volt, a ház is szaladt. Megijedtem, hogy valami nagyon nincs rendben, erre rá is kérdeztem. A tesóim meg teljesen kiakadtak, hogy mi a fene bajom van nekem, mikor végre hazamegyek miért még őket számoltatom el stb. Apu azt mondja neki nem tűnt fel semmi, igaz a legtöbbször otthon sincs vagy ha mégis, akkor is a kis műhelyében szöszmötöl.

Anyut is kérdeztem, hogy mi a baj, de csak vitát generált a kérdésből, mert a "saját hazában azt csinal amit akar". Ez sem volt rá jellemző. Egyre jobban aggódok érte.

Mit tehetnék?

tegnapelőtt 11:38
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%
Semmit sem tehetsz.
tegnapelőtt 11:41
 2/21 anonim ***** válasza:
69%
Nem lehet, hogy szép csendben zugivó lett anyukád? Sajnos az is lehet egy magyarázat, elég kézenfekvő.
tegnapelőtt 12:15
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem, inni biztos nem iszik, de ha mégis inna, akkor sem lenne ekkora a változás egy hét leforgása alatt. Ami pedig a leginkább zavar, hogy apu és a testvéreim is úgy csinálnak, mintha minden rendben lenne, pontosabban azért beolvásnak neki, hogy nincs tiszta póló, de az semmiség, hogy kifordult magából és össze-vissza beszél.
tegnapelőtt 12:26
 4/21 anonim ***** válasza:
72%
Anyósoméknál úgy kezdődött a demencia, hogy eleinte ingerlékenyebbek voltak, majd kifejezetten durvák, csúnyán beszéltek, nagyon türelmetlenek lettek. Aztán jött a nem tudják mit hova tettek, elindult valamivel, félúton letette, mert eszébe jutott más, stb. Az addig tip-top lakásuk néha olyan volt, mint egy bombatámadás. De ők már 80-on felül voltak ekkor.
tegnapelőtt 12:28
 5/21 anonim ***** válasza:
68%
4-es vagyok: Próbálj meg Anyukáddal négyszemközt beszélni, hátha úgy jobban megnyílik. De nem számonkérően, inkább segítő szándékkal. Lehet, hogy valami nem jó hírt kapott, vagy összevesztek Apáddal és ezért csúszott szét ilyen hirtelen.
tegnapelőtt 12:30
 6/21 anonim ***** válasza:
19%

te ebböl az egy látogatásbol már azt vontad le hogy baj van mert csunyán beszėlt ės nem patika tisztaság volt mikor te jöttél.

én nem látok itt problémát ,

tegnapelőtt 13:04
 7/21 anonim ***** válasza:
79%
Lehet azért szaladt a ház mert megunta hogy egyedül csinál mindent. Remélem tesóidat leoltottad, higy nyugidtan gondoskodhatnak ők is a pólóikról. Leheg klimaxol is és ideges.
tegnapelőtt 13:04
 8/21 anonim ***** válasza:
60%
4 válaszolo ėn is ilyen vagyok mindig keresek valamit fülesem vagy a kulcsom pénztárcåm,de sokszor elindulok valamiėrt kamrába ės mire oda érek elfelejtem .
tegnapelőtt 13:08
 9/21 anonim ***** válasza:
30%

Apunak új csaj?

Anyagi gondok?

Komoly betegség?

tegnapelőtt 13:18
 10/21 anonim ***** válasza:
76%

Az ott lakók nyilván későb veszik észre ha van valami.

Nem lehet, hogy anyud egyszerűen csak kimerült. Gondolom a 2 bátyád meg apud nem tesz arrébb semmit. Ha anyud dolgozik is, esetleg a tesóknak van barátnő is aki ott van. Lehet ez így sok neki.

tegnapelőtt 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!