A szüleim felvetettek velem 1. 000. 000 Ft kölcsönt, megígérték a felével törlesztik, de nem hogy törlesztenék még kérnek tőlem pénzt is. Mit csináljak?
Na, ilyet nem szabad csinálni soha.
Mivel a te kölcsönöd, törleszd le szépen, több pénzt viszont ne adj. Az autót is eladhatod, ha akarod.
És tanulj ebből, többet ne menj bele ilyesmibe.
Kocsi a neveden van?
Ha igen az eladása drasztikus esetben kivitelezhető, mert akkor nem jössz ki akkora mínuszban.
Írtatok róla papírt?
Még ha a szüleid akkor is írras papírt ki mennyit és milyen módon áll.
Tényleg butaság volt.... en anyámnak vettem fel egyszer 100.000 ft kölcsönt...
Ugyanugy, hogy majd kevesebbet kell hazaadnom.... 30.000 helyett csak 20.000 ft-ot... a 80.000 forintos fizetésemből.... (2008-ban)
Persze ebből az lett, hogy adtam a 20.000 ft-ot, és jött, hogy ha csak ennyit adok akkor mehetek is el otthonról...... teheát adnom kellett a 30.000-at, plusz törleszteni.....
Ennek az lett a vége, hogy én mindent visszafizettem és el is váltunk egymástól....
Persze akart még fel venni 1 milliót, hogy menjek el kezesnek, én meg csak messziről röhögtem..... mert ugye amig nincs lové a csillagokat is lehazudja, leigéri mindenki.... amint van jó elet van... amint elfogy elfeljtik fizetni....
Ott tanultam meg, hogy soha többet senkinek, meg ha fejre áll, akkor sem!! Legyen az nagynéni, tesó, anyuka.....
Vicces, hogy az a nagynéném is megkeresett aki alig keres valamit es akart hitelt, de csak akkor kapta volna meg, ha van egy kezes.... hát nálam beoróbálkozott, es nem tudta meg mondani mire akar felvenni hitelt.... aztán végül is egyik lánya belement... persze ő kapja a felszólításokat.....
És a slussz poén, hogy ezért veszekszik velem a fél rokonság, mert nem megyek el nekik kezesnek, vagy nem veszek nekik fel hitelt....
Mindig azt mindom, hogy magamra nem veszek fel hitelt, akkor masra majd fogok? Mit gondolnak... elé volt egyszer porul járni, es meg mázli, higy 100.000 ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!