Amikor otthon éltem a szüleimmel, 21 és 26 éves korom között mindig elvették a fizetésemet, illetve felvetettek velem hitelt, aztán mikor már nem volt rám szükség elküldtek albérletbe. Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével? 28/F
Úgy tehet ilyet, hogy lelkileg sérült és csak kihasznált.
Nem szabadott volna hitelt felvenned. EZT SEMMMIKÉPPEN NEM!
Jaj, már megint te?
Hagyjátok, ez a 28 évesen is kisgyerek vagyok - nyávogós csávó. Szót sem érdemel.
Szerintem ezt már hallottuk.
Ha ez így volt, róluk állítja ki a szegénységi bizonyítványt. De veled mi van? Az is abszurd, hogy hagytad magad, de az végképp nem visz előre, hogy még mindig hátrafelé mutogatsz.
Úgy, hogy a "gyerek" egy ostoba barom. A "gyerek" (felnőtt ember, bőven elmúlt 18 éves) elmehetett volna akár 18 évesen is olyan helyre dolgozni ahol adnak szállást is. Pár hónapot kibírt volna, majd lépett volna jobb helyre, és albérletbe.
A saját hülyeséged áldozata vagy.
"Amikor otthon éltem a szüleimmel, 21 és 26 éves korom között mindig elvették a fizetésemet, illetve felvetettek velem hitelt, aztán mikor már nem volt rám szükség elküldtek albérletbe. Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével? 28/F"
Szerintem a jelenre és a jövőre kellene (llene érdemes) koncentrálni.
A kérdés megfogalmazása múlt időt sejtet, hogy annak a korszaknak már vége van.
Előre kellene tekinteni, a jelenbe.
A visszafele nézés nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!