Amikor otthon éltem a szüleimmel, 21 és 26 éves korom között mindig elvették a fizetésemet, illetve felvetettek velem hitelt, aztán mikor már nem volt rám szükség elküldtek albérletbe. Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével? 28/F
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 04:18
21/33 anonim válasza:
Már én is legalább 3-4 alkalommal olvastam ezt a kérdést. Nem kell ennyiszer megkérdezni.
23/33 A kérdező kommentje:
Hát, azért vettem fel, mert jó lelkű voltam mindig is, és ezt ők így hálálták meg... Igaz mai napig átmegyek hozzájuk, és eszek is ott meg egyéb más, de valahogy nem tudom elengedni a múltat, ugyanis az ifjúságom így telt el, hogy nem tudtam magamra venni szinte semmit, illetve félre rakni.
2023. jan. 23. 15:42
25/33 A kérdező kommentje:
#24 What?
2023. jan. 23. 15:45
26/33 anonim válasza:
Igazából csak a 28 évesen még nem férfi dolog maradt ki....
27/33 A kérdező kommentje:
Hát fiú vagyok
2023. jan. 24. 04:10
28/33 anonim válasza:
Na akkor a szokásos emberünk csak.
29/33 A kérdező kommentje:
Nem!
2023. jan. 25. 14:05
30/33 anonim válasza:
Kérdező: mint láthatod, nem tudunk segíteni a problémádon.
A múlt elengedésében pszichológus tudna segíteni, ha igénybe akarod venni.
Én is többször találkoztam már e kérdéssel, mint láthatod, a válaszok nem segítettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!