Amikor otthon éltem a szüleimmel, 21 és 26 éves korom között mindig elvették a fizetésemet, illetve felvetettek velem hitelt, aztán mikor már nem volt rám szükség elküldtek albérletbe. Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével? 28/F
Figyelt kérdés
2023. jan. 23. 04:18
11/33 anonim válasza:
Mondjuk 26 évesen elég jogos hogy már apbérletbe küldjenek. Mit jelwnt, hogy elvették a fizetésed? Mert sok "felnőtt"gyerek azon van kiakadva, hogy úristen a fele fizuját elveszi a gonosz szülő az otthonlakásra, holott 120at keres, és abban a 60ban benne van anyu kajája meg mosas fozes takaritas rezsi is.
A hitelt meg nem minősítem, ilyen hülye ember nem letezhet, hogy huszonévesen másnak ír alá hitelt.
12/33 anonim válasza:
És te ezt 5 évig tűrted...én pár hónap után önként léptem volna le.
13/33 anonim válasza:
Es hogy vetettek fel hitelt veled? Te kellettel hozza hogy alaird.
14/33 anonim válasza:
Mi az hogy elvették a fizetésedet? Hogy vették el?
Illetve mi most a kérdés valójában? Sajnáltatni akarod magad, vagy azt szeretnéd hogy szidjuk a szüleidet?
15/33 anonim válasza:
Hányszor írod még ki? Az meg a te sarad hogy felnőtt emberként mit csináltál, szánalmas hogy azért si anyucira mutogatsz amibe majd harminc éves fejjel belementél. A TE hibád.
16/33 Metionin válasza:
Úgy, hogy hagytad. Én anno már 16 évesen kitaláltam, hogy dugjam el a pénzemet, hogy ne tudják elvenni. Egyszer baxtak csak át, hogy adjam oda, utána soha többet. aki meg hitelt vesz fel másoknak, az bocs, de hülye.
17/33 Bálvány válasza:
Azt nem írtad, hogy mire ment a pénz! Kaja, lakhatás? Esetleg pia, drog?
18/33 anonim válasza:
Tök mindegy. Felnőtt embert nem lehet kényszeríteni: ha ad, elszórja a pénzét, vagy hitelt vesz fel, a saját sara.
19/33 anonim válasza:
Szerintem jól tették. Legyen már valami hasznod is.
20/33 anonim válasza:
🤦♀️ Még hányszor teszed fel ugyan azt a kérdést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!