Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám rávenni őket,...

Hogyan tudnám rávenni őket, hogy elmehessek hozzá?

Figyelt kérdés

17/f vagyok és megismertem egy román srácot fb-n keresztül (aki szintén 17/f).

Ő már volt nálunk decemberben és most én mennék el hozzájuk Romániába, de szüleim egyáltalán nem örülnek ennek az ötletnek. Pedig a saját pénzemből mennék oda, elvoltam diákmunkázni, hogy legyen miből odamennem, a jegyeim is jók, abba sem tudnak belekötni. Csak azt tudják felhozni, hogy nem ismerem és nem kéne egy idegen országba mennem. Mondtam nekik, hogy nem annyira idegen azért, volt már itt, meg beszéltek is vele. Vagyis jobban mondva apám beszélt, mert angolul tudtak csak kommunikálni egymással és csak ő tud angolul, anyám nem.

Pár napig nem hoztam fel a témát, majd amikor újra rákérdeztem, hogy miért nem mehetek, csak összevesztünk miatta, hogy nem tetszik nekik, hogy másik országba megyek..

Egyébként már 1,5 éve ismerem, szóval nem annyira újkeletű az ismeretségünk, nem arról van szó, hogy csak pár hónapja ismerem

ma 17:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
11%
18 év alatti gyerekemet, hogy engedném egy olyan retek helyre?
ma 17:29
 2/18 anonim ***** válasza:
21%
Romániában sem olyan jó a tömegközlekedés, hová mennél és mivel tervezted?
ma 17:41
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
Plusz, Románia hatalmas ország, nem mindegy, hogy Nagyváradra mész vagy Brassóba.
ma 17:43
 4/18 A kérdező kommentje:
Bukarestben lakik
ma 17:44
 5/18 anonim ***** válasza:
Kapcsolat vagy haverság?
ma 17:55
 6/18 A kérdező kommentje:
Csak barátok vagyunk
ma 17:56
 7/18 anonim ***** válasza:
8%

Tudják, hogy meleg vagy? Mert ha nem, akkor lehet attól félnek, hogy meg akar kettyinteni.

Én sem engednélek (függetlenül, hogy ti milyen kapcsolatban vagytok), mert tényleg messze van, ráadásul Bukarest..brrr...

ma 17:56
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
#1 "Retek hely"? Voltál egyáltalán Romániában? Nekem több romániai magyar barátom van, többször is jártam ott. Semmi gond nincs vele, tök szép helyek vannak. Mellesleg mostanra Magyarország sokkal jobban el van maradva. Szerintem nyisd ki a szemed, azután a szád...
ma 18:20
 9/18 LuckyLevi ***** válasza:
25%

Kitartónak kell lenni és eltökéltnek. Ha látják, hogy nem tudnak megállítani, akkor talán belementek. Igazából fogod magad és elmész, ez is egy opció.

Ha annyira féltenek, akkor menjenek veled. Románia sem veszélyesebb, mint Magyarország.

ma 18:21
 10/18 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan a szüleinek kell meghívniuk téged a te szüleidnek írva, és a pontos körülményekkel, pl hova jönnének érted. Mivel akarsz utazni? Én kivárnám a 18. évem betöltését. Tényleg fura gyerekként egyedül külföldre menni, azt se tudom, hogy jogilag lehet-e.
ma 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!