Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy kérnétek meg a szüleiteke...

Hogy kérnétek meg a szüleiteket illedelmesen, hogy elmehessetek a barátotokkal vásárolni?

Figyelt kérdés
Bármilyen ötletet szívesen fogadok
2023. febr. 6. 17:04
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Hány évesen ??
2023. febr. 6. 17:13
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
"El szeretnék menni a barátommal vásárolni."
2023. febr. 6. 17:13
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Jajmár!

Anyu, apu, Gizivel/Pistivel vásárolni szeretné(n)k menni.

Pénz is kell? Mennyi? Na az már nehezebb dió, meg az sem mindegy, hogy mit akarsz venni. Én is vágynék bizony nagyon sok mindenre, de van egy halom dolog, amire hiába is vágyom, mert bizony ha nem nyerünk egy lottóötöst, akkor soha nem lesz iPhone-om, csak Xiaomim, hiába is lenne jó családi házban lakni és házimozivá alakítani a tévém, hogy max. hangerőn tudjam veretni a filmeket Netflixen meg HBO Maxon, erre jelenleg pont annyi az esély, mint arra, hogy vezérigazgatója legyek egy sokezer fős vállalatnak.

2023. febr. 6. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Anya, apa szeretnék elmenni xy-nal vásárolni szombaton.
2023. febr. 6. 19:50
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

Most az a kérés lényege, hogy elmehess vele kettesben valahová, vagy hogy adjanak pénzt neked vásárolni?

Nagyon nem mindegy!

2023. febr. 6. 20:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Az, hogy elmehessek vele.
2023. febr. 6. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
73%

Hát, figyelj, ide elvileg csak 16 éves kortól lehet regisztrálni. Ha te elmúltál 16 éves, akkor elég szomorú, ha ilyet egyáltalán kérned kell. Elmész, mert programot akarsz csinálni vele.

14 éves kor felett szerintem egy normális szülő nem engedélyt ad, hanem csak tájékoztatva van, hogy merre cselleng és mikorra ér haza a csemetéje. Esetleg azt is, hogy kivel cselleng.

Ha nálatok még 14 éves kor után ehhez engedély kell, akkor a szüleid nagyon másképp gondolkodnak, mint én (aki szintén szülő vagyok). Szerintem egyenesen mondd meg nekik, hogy mit akarsz, kivel mész, várhatóan mikorra érsz haza. Aztán majd szólnak rá valamit. Ha nem engedik meg, nyugodtan kérdezd meg, miért nem. Ha nem adnak érdemi magyarázatot, akkor egyértelmű, hogy amíg tehetik basáskodnak feletted.

2023. febr. 6. 20:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez angy tudomány, odaállsz, el szeretnénk menni a barátommal vásárolni.
2023. febr. 6. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy és milyen nemű? A barátod hány éves?

Valahogy az ilyen kérdéseknél mindig gyanús, hogy erősen tinilány a kérdező és bőven 30-40+ a "barát"...

Nos?

2023. febr. 7. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:
9-es, ja arra nem is gondoltam, hogy már megint meglett embert takar a "barátom" megnevezés.
2023. febr. 7. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!