Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám miért nem érti meg, hogy...

Apám miért nem érti meg, hogy nem akarok nyomkövetőt a telefonomba?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok. Előjött azzal, hogy felrakná a telefonomra a Family link nevű alkalmazást. Azt mondja látni akarja, hogy hol vagyok és hogy tudja mikor van baj. De nem érti, hogy nem akarom, hogy lenyomzzon és ha baj van se tud azonnal segíteni, ha a város másik felén van. És amúgy is mindig tudják hol vagyok, mert megírom mikor és honnan hova indulok, érkezek.

A másik zavaró dolog, hogy nem csak a helyzetemet tudja megnézni, hanem kb mindent a telefonomban. És bár tagadja, hogy ilyet csinálna, de régebben volt már példa rá, hogy belenézett a beszélgetéseimbe.

2023. febr. 3. 18:02
 11/93 anonim ***** válasza:
79%
#8as na az én telómra éjszaka nehezen raknának fel a szüleim bármit. Pin, ujjlenyomat, jelszó.a szüleim meg nem éppen ezen a szinten tartanak a technikában hogy ezeket kibogozzák.
2023. febr. 3. 18:16
 12/93 anonim ***** válasza:
9%
#10es naiv vagy és nincs gyereked
2023. febr. 3. 18:17
 13/93 anonim ***** válasza:
21%

"ha ő belekíván látni ezekbe a dolgokba akkor te is szeretnéd látni mit csinál a telefonján."

Bocs'! De nehogy már egy 16 éves gyerek kérje számon az apját!

Kiskorúért a szülő felel és érthető, hogy az apa mindent meg akar tenni a lánya biztonságáért.

Nem értem, hogy mi olyan titkos, hogy muszáj rejtegetni?!

Ha meg már rejtegetni kell, az gáz!

2023. febr. 3. 18:21
 14/93 anonim ***** válasza:
84%

Elképesztö, hogy mennyi problémás szülö vagy egyéb ember van ezen az oldalon.

A telefon magánügy, senkinek nincs joga belenézegetni máséba.

Mindenkinek van olyan terület az életében, amit nem akar nyilvánosságra hozni, ha más nem, a barátokkal/barátnökkel való beszélgetések.

Erre mindenkinek joga van, ha egy szülö nem fogja fel, akkor a szülövel vannak igen komoly bajok.

65 évesen meg vagyok döbbenve, mennyire beteg szülök vannak.

2023. febr. 3. 18:29
 15/93 anonim ***** válasza:
13%

Elképesztő, hogy mocskolódnak priviben a gyerekek!

Nagy lehet most a pánik...

Pedig szegény apja csak jót akar! :(

2023. febr. 3. 18:39
 16/93 anonim ***** válasza:
81%
Kontrolmániás szülő. Betöltöd a 18at menekülj. Nehéz lesz még ez a két év.
2023. febr. 3. 18:45
 17/93 anonim ***** válasza:
16%

"Nekem turkálnának a telómban nem hagynám szó nélkül az fix ... 18/L"

18 évesen könnyen beszélsz.

2023. febr. 3. 18:56
 18/93 anonim ***** válasza:
42%

"A telefon magánügy, senkinek nincs joga belenézegetni máséba."

Hány éves kortól?...

2023. febr. 3. 18:57
 19/93 anonim ***** válasza:
26%

Érdekes, hogy az összes olyan hozzászólás, ami a szülőnek ad igazat le van pontozva.

Pedig!

Gondolom apa vette a telót.

Apa fizeti a számlát.

Ráadásul még csak 16 vagy.

Tegyük tisztába, hogy még nem vagy nagykorú.

Kontrollmániás a szülő?

Nem!

Csak aggódik, és szeretné tudni merre jár a lánya. Ahogyan én is tudom merre jár a lányom. Pedig már elmúlt 18. Igaz nálunk a Google helymeghatározás van bekapcsolva. Ő is lát engen, én is őt. Nincs ebben semmi extra.

2023. febr. 3. 19:12
 20/93 anonim ***** válasza:
89%

"Nehogy már jobban értsen apád a technikához mint te, aki ebbe született bele. "

A legtöbben pedig hót hülyék hozzá. A fiatalok is. Az insta, meg tiktok, meg hasonlók nem hozzáértés.

Egy informatikus (aki apád lehetne)

2023. febr. 3. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!