Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Köteles vagyok eltartani a...

Köteles vagyok eltartani a feleségem 20 éves fiát?

Figyelt kérdés

Tavaly érettsegizett, azóta 1 percet nem dolgozott. Egész nap csak döglik, meg a számítógép előtt ül. Buta, igénytelen, szociális kapcsolatai nincsenek, kommunikációs képessege nulla. Szerintem van nála vmi kis fogyatékosság, mert kb egy 10 éves gyerek életét éli. Legózik, meg ilyen baromságok. Életképtelen, semmi felnőttes dolgot nem csinál.

Marhára unom már, hogy nekem kell eltartani.

2022. szept. 3. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 A kérdező kommentje:

Én nem vagyok az apja, van neki igazi. Le se szrja. 2 havonta 2x elviszi egy mekibe es ennyi.

Anyam 40 evig volt vedono, szerinte is autista. Csak furcsa h se oviba, se suliba, sehol, senki nem vett eszre rajta semmit.

2022. szept. 3. 15:03
 52/89 anonim ***** válasza:
93%

Menjetek az anyjával külön kasszára. A rezsi, a kaja egyharmad részét te fizeted, kétharmad részét az asszony. Többi pénzt ki-ki megtartja magának, nagyobb vagy külön kiadásokat szintén összeadjátok.

Amúgy én megértelek, kérdező, engem is zavarna, hogy konkrétan hülyének néznek, kihasználnak. Egyáltalán nem biztos, hogy autista az illető, ne diagnosztizáljunk már. Mindenesetre neki sokkal kényelmesebb így, hogy van kaja meg net, megerőltetni meg nem kell magát. Írtad, hogy nem akarsz válni, mert szeretted a feleséged, de azt tudod, hogy ha nem változik semmi, ez a felnőtt férfi még 40 évesen is ott lesz a nyakadon, és akkor már kb. nulla lesz a motivációja, hogy munkát keressen. A kapcsolat milyen a feleségeddel? Sokat veszekedtek emiatt? Az évek múlásával még többet fogtok.

2022. szept. 3. 15:14
 53/89 anonim ***** válasza:
93%

Keress masik not

De olyat akinek nincs gyereke

2022. szept. 3. 15:15
 54/89 anonim ***** válasza:
93%
Azt a retek nõt kidobnám a francba
2022. szept. 3. 15:16
 55/89 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem jobban jársz, ha minél elôbb megoldást találsz, kérdezô. Ha válás és különköltözés kell hozzá, akkor úgy. Oké, most elviseled az anyja kedvéért. De mi lesz, ha ne adj isten, a feleségeddel történik valami és hirtelen meghal. Te meg ott maradsz, nyakadon a “felnôtt” gyerekkel. Mivel felnôtt, az apja se köteles magához venni. Sose szabadulsz meg tôle.
2022. szept. 3. 15:20
 56/89 anonim ***** válasza:
97%

A kérdésből az jön le, van egy problémád, amitől azt várod, hogy magától megoldódjék. Te nem akarsz semmit sem tenni, mert nem a Te dolgod, meg úgyis tettél eleget.

Nem teljesen értem, hogy mire számítasz.

2022. szept. 3. 15:24
 57/89 anonim ***** válasza:
96%
Ha van gyereked, és nem él veletek, támogasd a közös kasszából akkora összeggel, amennyibe kb. a srác kerül. Az anyja hamar észre térne.
2022. szept. 3. 15:25
 58/89 anonim ***** válasza:
5%
Annak a ronda nõnek van legfeljebb 5 éve.Megéri a kockázatot?
2022. szept. 3. 15:25
 59/89 anonim ***** válasza:
96%

Amugy ez mar nem az elso kerdese a kerdezonek, par honapja volt mar. Illetve nekem remlik, mintha 1 eve is lett volna, szoval barmit is ajanlunk, nem lesz megoldas :D Eddig se tortent semmi.

Mar ha igaz a sztori.

2022. szept. 3. 15:30
 60/89 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gyerekem, nem is akarok.
2022. szept. 3. 15:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!