Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Köteles vagyok eltartani a...

Köteles vagyok eltartani a feleségem 20 éves fiát?

Figyelt kérdés

Tavaly érettsegizett, azóta 1 percet nem dolgozott. Egész nap csak döglik, meg a számítógép előtt ül. Buta, igénytelen, szociális kapcsolatai nincsenek, kommunikációs képessege nulla. Szerintem van nála vmi kis fogyatékosság, mert kb egy 10 éves gyerek életét éli. Legózik, meg ilyen baromságok. Életképtelen, semmi felnőttes dolgot nem csinál.

Marhára unom már, hogy nekem kell eltartani.

2022. szept. 3. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
87%

Nem terelgetni kell, hanem egy kib*szott ultimátumot adni neki. Én nem raknám ki, de ennek feltétele, hogy mutasson hajlandóságot arra, hogy akar kezdeni magával valamit.

Ha le tudott érettségizni, akkor annyira reménytelen nem lehet. De az anyja nélkül nem fog ez menni.

2022. szept. 3. 12:13
 12/89 NTBS ***** válasza:
95%
Nem. Adj határidőt. Ha nem változik, költözik. Anyuval együtt, ha kell.
2022. szept. 3. 12:15
 13/89 anonim ***** válasza:
90%

Mivel nagykorú, és már nem tanköteles, így bármikor ajtót nyithatsz neki, hogy jól van kölyök, most hagyd el a lakásomat/házamat.

De előtte beszélj a feleségeddel, mondd el neki is, hogy mit gondolsz az egészről, ha nem lesz változás, akkor búcsút intenék neki(k).

Az élet rövid, a halál hosszú, megéri boldogtalanként, stresszben élni?

2022. szept. 3. 12:18
 14/89 anonim ***** válasza:
98%
Gyanús, ha kidobod a fiút az anyját is elveszíted. Ha nem baj, akkor hajrá!
2022. szept. 3. 12:59
 15/89 anonim ***** válasza:
86%
Mivel az anyja is vele fog menni, mert visszamaradott a gyerek, kettejüknek lesz miből lakást bérelniük?
2022. szept. 3. 13:00
 16/89 anonim ***** válasza:
95%
Ha le tudott érettségizni, annyira nem lehet visszamaradott.
2022. szept. 3. 13:03
 17/89 anonim ***** válasza:
13%
Kár, hogy nem büntetik a munkanélküliséget manapság, együtt érzek a kérdezővel, rengetegen élnek vissza azzal manapság, hogy nem kötelező dolgozni, undorító és gusztustalan ez a "liberális" rendszer, ahol mindenki azt csinál, amit akar, és ezekkel a visszaélésekkel sem foglalkozik senki.
2022. szept. 3. 13:05
 18/89 anonim ***** válasza:
93%

"Buta, igénytelen, szociális kapcsolatai nincsenek, kommunikációs képessege nulla"

Ez valamilyen spektrumzavar is lehetne. Az anyja nem vitte szakemberhez sosem, hogy kiderüljön, van-e valamilyen mentális betegsége?

2022. szept. 3. 13:08
 19/89 anonim ***** válasza:
91%
Mintha autista lenne. Jó anya lehet az, aki ennyire leszarja a fia állapotát.
2022. szept. 3. 13:10
 20/89 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a nővel szakíts, ne a fiúra súlyozz. A gyerek életképtelen, a csatornába tud csak menni tőled. Az asszonyt küldd el (akkor a fia sem maradhat nálad).
2022. szept. 3. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!