Làbyom 20 éves és messengeren ir nekem egyik szobából a másikba, ha véletlenül nem válaszolok már megsértődik.ez mi?
Figyelt kérdés
Utó kamaszkor?2022. aug. 31. 21:53
2/19 anonim válasza:
Te meg nekünk írsz ahelyett, hogy vele beszélnéd meg...
3/19 anonim válasza:
Én küldenek neki fotókat a vacsorarol. Persze vacsi nem lenne csak fotó. Egyen. 😂
4/19 anonim válasza:
Net-generáció. Lusta felemelni a seggét, ez nem nevelés kérdése.
6/19 anonim válasza:
Számára ez az elsődleges kommunikációs csatorna. Mi is szoktunk házon belül írni egymásnak a kamaszaimmal. :) Nem hüledezni kell ezen, hogy meccsodafijjatalok, hanem vagy tudomásul venni, vagy szólni neki, hogy neked ez nem fog menni.
7/19 anonim válasza:
Talán a hercegnőnek kéne tudomásul venni, hogy nem normális amit csinál: akar valamit, de egy szobára nem emeli át a pi.csáját, és a másik a szar ha nem ugrik?
8/19 Darius- válasza:
Ez pióca menet. Családi dolgokat nem a neten kell megbeszélni, kivéve ha nagyon messze van vagy nem találkozhattok.
10/19 anonim válasza:
Előszőr úgy olvastam, hogy lábnyom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!