Csak az én anyám nem engedi hogy 20 éves léttemre azzal feküdjek le akivel akarok?
Másnál is van ilyen ugye, vagy csak az én anyám bolond hogy nem engedi hogy a barátnőmmel együtt aludjak itthon? Még csak nem is arrol van szo hogy kétes alak lenne a lány vagy ilyesmi
20f
"léttemre"
A nyugdíjasok ejtik ki ezt a szót így, a műfogsor miatt.
Miért lenne álszentség? Ő parázna életet él és összefekszik fűvel-fával?
(Nem anyukád pártján vagyok, de az álszentség szó ezt jelentené az ő esetében.)
4es,
Voltak pasijai apám elött is, és nem füvel fával fekszek össze, még nem voltam senkivel
"a barátnőmmel együtt aludjak itthon"
Itthon. Ez itt a kulcsszó. Nem akarja látni, hallani.
Menjetek máshova.
Barátnőmet sem engedik. Sem a barátjánál nem aludhatnak együtt, sem sehol.
Mondjuk itt a vallás a ludas. (Pedig az anyukája úgy ment férjhez, hogy a barátnőm már a pocakban volt.)
Ezért a barátnőm kénytelen kijátszania az anyukáját.
Amúgy 20 évesekről beszélünk itt is. (a fiú rendes és megbízható, dolgozik és tanul)
Másik ismerősömnél pedig 26 évesen is a barátoknak kellett bizonyítania a szülőknek, hogy a pár külön szobában alszik. 2 pár ment kirándulni és úgy "aludtak" a hotelben, hogy a két lány és a két fiú külön szobában. Persze ez nem így volt, de a szülők elhitték. Itt is a vallás játszott közre. Mondjuk ők már összeházasodtak, de esküvő előtt nem is költözhettek össze. (27-29 évesen...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!