Csak az én anyám nem engedi hogy 20 éves léttemre azzal feküdjek le akivel akarok?
Figyelt kérdés
Másnál is van ilyen ugye, vagy csak az én anyám bolond hogy nem engedi hogy a barátnőmmel együtt aludjak itthon? Még csak nem is arrol van szo hogy kétes alak lenne a lány vagy ilyesmi
20f
2022. júl. 18. 21:19
11/12 anonim válasza:
Bocs, de 12 vagy 20 éves vagy? Be kell számolnod hogy nézd anyu megmostam a fogam lefekvés előtt, megcsináltam a leckét és találkoztam xy lánnyal vagy mi? Dugjatok akkor máshol (gumit használjatok) és ne kösd anyád orrára mit csinálsz. Ja és mielőbb kezdj leválni róluk... munka v. tanulás.
12/12 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy kisebb faluban laktok (ahol mindenki mindenkit ismer), vagy városon.
Faluhelyen ui. nagyon könnyen szájukra veszik az embert a pletykálkodók, amit rendkívül élveznek is és ezt nem akarja anyukád. Perszem mai időkben már talán ott is elfogadottabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!