Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Köteles vagyok eltartani a...

Köteles vagyok eltartani a feleségem 20 éves fiát?

Figyelt kérdés

Tavaly érettsegizett, azóta 1 percet nem dolgozott. Egész nap csak döglik, meg a számítógép előtt ül. Buta, igénytelen, szociális kapcsolatai nincsenek, kommunikációs képessege nulla. Szerintem van nála vmi kis fogyatékosság, mert kb egy 10 éves gyerek életét éli. Legózik, meg ilyen baromságok. Életképtelen, semmi felnőttes dolgot nem csinál.

Marhára unom már, hogy nekem kell eltartani.

2022. szept. 3. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
89%
Milyen egy elb@szott "család" lehettek ti.
2022. szept. 3. 13:12
 22/89 anonim ***** válasza:
96%
Adj be válópert, mert ha kiteszed a fiút, az anyja utána már úgyis gyűlölni fog.
2022. szept. 3. 13:13
 23/89 anonim ***** válasza:
98%
Én nem hiszem el, hogy valaki hagyja eddig fajulni a dolgot. Miért nem beszéltetek eddig erről? Vagy ha beszéltetek mit mondtak?
2022. szept. 3. 13:25
 24/89 A kérdező kommentje:
Még iskolas volt elneztem neki minden szrt. 1 éve itthon veri a fszat, naponta 2x kijon a szobájaból "mi a kaja" kérdéssel. Én mondtam az anyjanak h autista vagy vmi fogyatékossága van, de hat az ő fiacskája nem beteg csak "egyedi"
2022. szept. 3. 13:31
 25/89 anonim ***** válasza:
88%
Ne haragudj de túl felnőtt te se vagy ha egy évig nem jutott eszedbe ezt megbeszélni velük. Meg amúgy most se mert csak dühöngsz. A feleséged és a gyerek is nagykorú le lehet velük ülni megbeszélni ki miből hogyan él. Vagy szimplán vàljatok el mert a megoldás keresés tisztán látszik, hogy nem opció nálad csak a kirakás
2022. szept. 3. 13:36
 26/89 anonim ***** válasza:
89%

Az se baj, ha asszonnyal együtt rakod ki őket.

Állítsd választás elé a párodat:vagy te, vagy a fiacskája.

Nagyon egyetértek veled abban, hogy a fiúnak kezdenie kell valamit magával. El kell vinni szépen.dolgozni, ha már nem.jár iskolába. Ez a minimum.

2022. szept. 3. 13:37
 27/89 anonim ***** válasza:
87%

Azért jó, hogy utálod, rühelled, de elvetted az anyját...

Mond meg a feleségednek, hogy vagy keres munkát a gyerek, vagy mehet a háztól, ha nem tetszik, akkor vele együtt.

2022. szept. 3. 13:40
 28/89 anonim ***** válasza:
87%
Jogos. Megszoksz vagy megszöksz. Vagy kivágod otthonról a herét.
2022. szept. 3. 13:40
 29/89 anonim ***** válasza:
93%
Ha jól emlékszem írtál már ki kérdést. Akkor is kiderült,h.a gyerek kiskorától kezdve autisztikus tüneteket mutat, de senki nem tett semmit. Te sem az utálkozáson,megvetésen, lenézésen, gyűlölködésen kívül. Pedig a fiú akkor még viszonylag kicsi volt....
2022. szept. 3. 13:49
 30/89 anonim ***** válasza:
83%
Szegény gyerek autista. Inkább orvoshoz kéne vinni utána meg megbeszélni mi a következő
2022. szept. 3. 13:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!