Köteles vagyok eltartani a feleségem 20 éves fiát?
Tavaly érettsegizett, azóta 1 percet nem dolgozott. Egész nap csak döglik, meg a számítógép előtt ül. Buta, igénytelen, szociális kapcsolatai nincsenek, kommunikációs képessege nulla. Szerintem van nála vmi kis fogyatékosság, mert kb egy 10 éves gyerek életét éli. Legózik, meg ilyen baromságok. Életképtelen, semmi felnőttes dolgot nem csinál.
Marhára unom már, hogy nekem kell eltartani.

vegyél egy brikett készítő gépet és napi 8 órában gyárttass vele briketteket, aztán azt add el és ebből tudja fedezni a saját életét amíg a házadban szeretne élni.
Hasonló megoldások létezhetnek még, de nem ismerek jobb alternatívát mert nem ismerem a srác képességeit de ha már gép előtt ül akkor végeztethetnél vele számítógépes munkákat is.

Az autizmus egy spektrum. Van, akit jobban erint, van akit enyhebben.
Van, hogy keptelenek kommunikalni, soha nem tanulnak meg wc-be pisilni es csak ugy elvannak a sajat vilagukban, de vannak olyanok is, akik max egy laikus szemeben kicsit furcsak, ennyit veszel eszre belole, de amugy meg nagyjabol beilleszkednek a tarsadalomba.

Még az is megoldás lehet, hogy megtanítod dolgozni. Minden héten egy napot rááldozol vagy ha szeretnéd a gyorsabb fejlődést akkor többet és minden nap dolgoztok együtt, aztán ha már látod benne a potenciált akkor viszed el a TESCO -ba vagy a LIDL -be. Már maga ez a hozzáállás, hogy nulla tapasztalattal elviszed a TESCO-LIDL -be és csodálkozol.
Fatökűkém(kérdező) tanítsad ez az apák dolga, vagy szeretnéd, hogy a társadalom alakítsa kénye-kedve szerint?
FOGALALKOZZ VELE! Ne stresszel már magad még a végén megütöd vagy bevered a fejedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!