Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Köteles vagyok eltartani a...

Köteles vagyok eltartani a feleségem 20 éves fiát?

Figyelt kérdés

Tavaly érettsegizett, azóta 1 percet nem dolgozott. Egész nap csak döglik, meg a számítógép előtt ül. Buta, igénytelen, szociális kapcsolatai nincsenek, kommunikációs képessege nulla. Szerintem van nála vmi kis fogyatékosság, mert kb egy 10 éves gyerek életét éli. Legózik, meg ilyen baromságok. Életképtelen, semmi felnőttes dolgot nem csinál.

Marhára unom már, hogy nekem kell eltartani.

2022. szept. 3. 11:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 anonim ***** válasza:
15%
Vágd ki. Utána az anyját is.
2022. szept. 3. 14:37
 42/89 A kérdező kommentje:
Nana. Én nem tudom, hogy beteg e. Mivel nincs diagnosztizálva semmivel (es nem is lesz, mert az anyja szerint semmi baja) en jelenleg ugy kezelem mint egy lusta, semmirekellő, ingyenélő vkit. Nyilvan ha ebben a tetves orszagban lenne lehetoseg diagnosztizáltatni es kiderulne h értelmi fogyatekos v autista, en is mashogy allnek hozzá.
2022. szept. 3. 14:40
 43/89 anonim ***** válasza:
97%

vegyél egy brikett készítő gépet és napi 8 órában gyárttass vele briketteket, aztán azt add el és ebből tudja fedezni a saját életét amíg a házadban szeretne élni.

Hasonló megoldások létezhetnek még, de nem ismerek jobb alternatívát mert nem ismerem a srác képességeit de ha már gép előtt ül akkor végeztethetnél vele számítógépes munkákat is.

2022. szept. 3. 14:41
 44/89 anonim ***** válasza:
93%
Az anyjával is van valami probléma, ha ennyire tétlenül nézi hogy a fiacskája szétveri a házasságát.
2022. szept. 3. 14:44
 45/89 anonim ***** válasza:
21%
Keress normális nõt ezt a retardot meg b@zd ki a fattyával együtt.
2022. szept. 3. 14:46
 46/89 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a gyerek tanárai, osztályfőnöke ( akár általánosban, akár a gimiben), nem jelezték az anyuka felé, hogy gond lehet vele? Mert ha autisztikus, vagy bármilyen rendellenes tünetei vannak, az már az óvodában kiderül. Ezt a pedagógusok mindig jelzik a szülő felé. Küldik nevelési tanácsadóba, szakértői bizottság elé, akik felállítják a diagnózist, s a gyerek mellé kirendelik a megfelelő fejlesztő szakembert. Esetetekben történt ilyesmi?
2022. szept. 3. 14:47
 47/89 anonim ***** válasza:
10%
Ácsi egy igazi autista szerintem nem tudna leérettségizni (hiába gagyi az érettségi)
2022. szept. 3. 14:48
 48/89 anonim ***** válasza:
0%
Az az autista gyerek tuti fideszes
2022. szept. 3. 14:49
 49/89 anonim ***** válasza:
96%

Az autizmus egy spektrum. Van, akit jobban erint, van akit enyhebben.

Van, hogy keptelenek kommunikalni, soha nem tanulnak meg wc-be pisilni es csak ugy elvannak a sajat vilagukban, de vannak olyanok is, akik max egy laikus szemeben kicsit furcsak, ennyit veszel eszre belole, de amugy meg nagyjabol beilleszkednek a tarsadalomba.

2022. szept. 3. 14:53
 50/89 anonim ***** válasza:
19%

Még az is megoldás lehet, hogy megtanítod dolgozni. Minden héten egy napot rááldozol vagy ha szeretnéd a gyorsabb fejlődést akkor többet és minden nap dolgoztok együtt, aztán ha már látod benne a potenciált akkor viszed el a TESCO -ba vagy a LIDL -be. Már maga ez a hozzáállás, hogy nulla tapasztalattal elviszed a TESCO-LIDL -be és csodálkozol.

Fatökűkém(kérdező) tanítsad ez az apák dolga, vagy szeretnéd, hogy a társadalom alakítsa kénye-kedve szerint?

FOGALALKOZZ VELE! Ne stresszel már magad még a végén megütöd vagy bevered a fejedet.

2022. szept. 3. 14:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!