Még otthon lakó, de már dolgozó gyerek mennyi pénzt adjon haza?
attol fugg
ha nem szorulsz ra, akkor kerhetsz tole egy minimalis osszeget
Ha anyagilag megterhelo, akkor allja a rezsi ra eso reszet
ha kicsit link, akkor kerjel tole annyit, amibol gyujtogethetsz neki egy kis penzt, amit amugy csak elszorna.
Keveset keresel. Meg a gyerek is.
Így nehéz.
58-as Miért nem kapsz gyerektartást?
Inkább arra kellene rámenni. Ha nem fizet, akkor letiltják a béréből, ha azt sem, akkor az állam megelőlegezi.
"Tehát max. a rezsi negyede, és az élelmiszer+tisztítószer rá eső része."
Az simán van annyi.
"Az simán van annyi."
Számoljunk. Ha szerinted a negyede 70 ezer a költségeiteknek.
Ezekszerint 4*70, vagyis 280 ezer egy hónapban a rezsitek és a kaja. Ne haragudj, de én ennek durván 1/3-ából tartok el ugyanúgy egy 4 tagú családot (kb 180 ezer forint).
Nem tudom hol vásárolsz, vagy mennyit főzöl, mosol, de ideje lenne átgondolni a költéseiteket és nem a fiadon behúzni a sok hülyeség árát.
"Az Okos lány akcióban" facebook oldal. Minden héten felrakja az akciós penny, aldi és lidl újságot, heti menüt is tervez hozzá.
Ezt persze te is megtudod csinálni otthon.
Mosni meg nem kell mindennap, ahogy főzni sem. Máris spóroltál a rezsin is. Bár így se sok. Szóval vagy kaviáron éltek, vagy bagózol és az kerül sokba. Gondold át.
Szerintem érdemes lenne elgondolkodnod a munkahely váltáson.
Én 220 000ft-ot megkeresek egy fél hónap alatt gyári munkásként.
23L.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!