Még otthon lakó, de már dolgozó gyerek mennyi pénzt adjon haza?
Mondom, nem nagyon költ semmire. Simán félre rak havi 150-200 ezret. Én meg örülök, ha hó végéig kijövök a fizetésből.
Sokalja a 70-et, azt mondja legyen 60 év végéig, utána meg meglátjuk. Beleegyeztem.
Én meg örülök, ha hó végéig kijövök a fizetésből.
Ne mondd, hogy kettőtökre a rezsi, meg a kaja, az 140 ezer forint...Ha alig jössz ki hó végén, megtanulhatnál már (mennyi vagy, 40-45 éves?) pl akciós alapanyagokat venni, tudatosan főzni, nagy adagokat, menüt tervezni, stb. Villanyokat lekapcsolni magatok után, nem ereszteni bőlére a zuhanyt stb.
53-as vagyok.
Sőt. Saját fizetésed van. Ha ő adna 70-et, te meg megint CSAK 70-et a sajátodból, már ott vagyunk, hogy 140 ezer, amibena kajának meg a rezsinek benne kéne legyen. Mégis mennyit költötök ti egy hónapban, hogy neked semmi fityinged nem marad?
Valamit nagyon elkúrtok. NAGYON.
Anyádnak csak jön valamennyi nyugdíja nem? A minimum is 30 ezer forint. Akkor ő már a kajáját kifizette.
A gimis fiad oké, nincs jövedelme, te tartod el.
A másik fiad dolgozik, haza ad 60-at.
Te mennyit keresel?
Nézd, én megértem, hogy xar.
De anyádat te vetted a nyakadba, nem a fiaid.
Férjeddel mi lett? Elhunyt, vagy elváltatok.
Vagyis vagy kapnak asszem félárvaságit, vagy pedig ha elváltatok, akkor gyerektartás jön minden hónapban.
Valamit még mindig nagyon elbaxtok, hogy ennyire jössz ki kajával, meg a számlákkal.
Mennyit keresel?
58
Akkor végképp nem értem.
Rosszul gazdálkodsz és azt a gyerekeden akarod behajtani.
Keresel 210-et? Ez komoly? Ebből simán kikéne fizetned a te meg a két gyereked kajáját meg a rezsit egy hónapban. És akkor még ehhez hozzá jön a fiad 60 ezre.
Te rontod el.
Villanyszámla 20, vízdíj 10, internet+tv+telefon 6. Minden hónapban.
Akkor ott van a szemétdíj, lakásbiztosítás, életbiztosítás, osztálypénz. Valamennyi gáz is megy a főzéssel.
Élelmiszerre nagyon sok elmegy. Jártál mostanában boltban?
Kijövünk azért, de nem nagyon marad pénz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!