Még otthon lakó, de már dolgozó gyerek mennyi pénzt adjon haza?
Én anno a fizum felét odaadtam anyukámnak, de még így is tudtam félrerakni, autót venni, nyaralni
Aztán pár év múlva mikor költöztem, az anyukám egy igen vastag borítékkal köszönt el-az utolsó fillérig félrerakta a pénzt amit hazaadtam, és megkaptam költözéskor.
Rezsi egy része, illetve időnként őt elküldeni bevásárolni (amibe a tisztítószerek/egyéb is beletartozik, ha épp arra is van szükség)
Illetve itt többen is mondták, ha támogatni akarjátok, hogy el tudjon költözni, akkor is érdemes megejteni egy beszélgetést vele, hogy figyu, most már dolgozol, jó lenne, ha beszállnál itthon anyagilag, de inkább tedd félre, hogy el tudj költözni
Erre szerintem szükség van, mert ha csak így szó nélkül ingyen lakik ott tovább, akkor lehet, eszébe se jut elkoltozni, viszont ha így megbeszélitek, akkor érezni fogja a kötelességét - vagy, hogy a szülőknek segítsen be anyagilag, vagy hogy saját lakást/házat keressen
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!