Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kudarcként élnétek meg ha a...

Kudarcként élnétek meg ha a lányotoknak 35 évesen sem családja, se párja, se lakása, se életcélja nem lenne?

Figyelt kérdés
A korosztályából már minden ismerős rég elkelt és gyerekeket nevel. A fiatalabb testvérei szintén családosak, élik az életüket . Neki meg egy kutyája sincs, mert albérletben azt sem tarthat, a bútorok sem övéi, mert bútorozottan bérli a lakást.

2022. júl. 6. 10:39
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/171 anonim ***** válasza:
88%
89. Vajon miért győzködsz ennyire fanatikusan másokat arról, hogy ez milyen jó? Miért bosszant téged, ha valaki úgy dönt, hogy nem vállal gyereket? Csak nem azért, mert te megbantad, és így kompenzálod magadban a dolgot? Tudatalatt nem magadat győzködöd véletlenül? ;) Le kellene szállni végre a gyermektelenekről. Mi sem mondjuk meg nektek, hogy mit kellene csinalnotok. Nem győzködünk, hogy bizony rohadt sok dologról lemaradtok, baromi sok dolgot nem tapasztaltok meg a gyerek miatt, ami bizony jó. Elviseljuk a neveletlen kölkeiteket, akikre nem szóltok rá, akiket nem fegyelmeztek, akik miatt nem lehet normálisan élni sem, mert reggeltől estig fölöttem dübörög a szabadnapomon, mert ha elmegyek nyaralni, akkor mellettem visít és hisztizik, a boltban egy gyerek 3x jött nekem pl tegnap és az anyját ez nem érdekelte. Ha felülök a repülőre, a székem hátulját rugsossa ha nem hisztizik éppen. Ha elmegyek egy étterembe, akkor rittighogy ott szaladgál egy gyerek. Minek is kell annyira örülni? Hogy pokollá teszitek mások életét? Szó nélkül tűrjük. De legalább ne győzködjetek már arról, hogy ez jó és ez a boldogság, mert jogom van eldonteni, hogy mi A BOLDOGSÁG NEKEM!! Legyen már elég!
2022. júl. 8. 08:29
 92/171 anonim ***** válasza:
9%

91, Senki nem győzködött arról, hogy NEKED mi a jó.

És ha elolvastad amit írtam, abban benne van a válasz. Csak sajnos nem olvastad el, illetve nem fogadod be. Senki nem mondta, hogy nincs igazad. Neked ez a boldogság. Az, hogy ez a boldogság milyen, azt nem tudod megállapítani, mert az a képességed nincs meg. De döntesz, szavazol, mint például engem is le.

Én sem tudom, milyen a nyugdíjas élet, vagy milyen haldokolni.

Elbúcsúznék, ha valamelyikünk nem játszaná mindig a fekete lovagot.

Csak annyit kérek, hogy légy szives tarts ki, és még véletlenül se "szaporodj". A világ ilyen értelemben jól ki van találva. Vagyis nincs, de ez egy másik téma, ebben megegyeztünk, hogy csak annak kellene hogy gyereke legyen, aki tényleg elhivatott és megvan hozzá a képessége.

Mindazonáltal köszönöm szépen (tényleg), sikerülni fog leszokni erről az oldalról a segítségetekkel!

2022. júl. 8. 12:49
 93/171 anonim ***** válasza:
79%
Ha nem sikerül meggyőzni, akkor jön a ne szaporodjak? Már ne is haragudj, mit képzelsz te magadról? Jó lenne, ha magadba szállnál és nem próbálnád megmondani idegen, független felnőtteknek, hogy mitől legyenek boldogok és mit tegyenek az életükkel. Gondolom otthon is te vagy az, aki mindent is irányítani akar maga körül és ha valaki ezt nem hagyja, akkor is lenyomod a torkán. Szükségtelen. Felelős felnőttként mindenki el tudja dönteni, hogy mihez kezd az életével. Jó lenne, ha abbahagynád a gyermektelenek vegzálását. Hidd el, hogy nagyon elegünk van már ebből.
2022. júl. 8. 17:22
 94/171 anonim ***** válasza:
73%
Az a baj hogy olyan állítással érvelsz, ami nem hangzott el Nem célom ítélkezni, különösen feletted nem, akire hatással sem lenne. Csak tájékoztatlak egy olyan jelenségről, ami létezik és fontos, de nem mindenkinek adatott meg. És nem mondtam hogy ettől legyél boldog. Azt mondtam, hogy ettől lehet boldognak lenni. Ez nem felszólítás. Sőt neked mondtam azt is, hogy te ne legyél, mert neked nem okoz örömet, nem való. Tulajdonképpen mi a problémád?
2022. júl. 8. 18:05
 95/171 anonim ***** válasza:
86%
A szaporodjak-ot idézőjelbe tettem. Te használod a degradáló kifejezéseket, (ami bizonyos esetekben igaz is) de én nem ezt az oldalát látom a világnak szerencsére.
2022. júl. 8. 18:08
 96/171 anonim ***** válasza:
81%
A problémám az, hogy ne te akard már megmondani másoknak, hogy legyen vagy ne legyen gyereke, vagy hogy mitől legyen boldog. Hányszor, hányféleképpen mondják még itt el neked, hogy felfogd? Azt hiszem, én is kiszállok ebből, mert tényleg nem sok eszed van. Legyen boldog életed.
2022. júl. 8. 21:30
 97/171 anonim ***** válasza:
87%

Kudarc ha boldogtalannak éli ezt így meg, De kinek is a kudarca?

Mindenki a saját sorsának kovács.

2022. júl. 8. 21:53
 98/171 anonim ***** válasza:
13%

Ugyanaz a 95 vagyok. Csak ismételni tudom magamat. Mikor mondtam hogy ettől legyél boldog?

Képes vagy valakit bántani úgy, hogy át se nézed, mi az álláspontja?

Azt tényleg vallom, hogy aki a családi pótlék miatt, vagy bosszúból, felelőtlenségből szül gyereket, annak inkább ne legyen. Nem mondtam senkinek, hogy mitől legyen boldog. Értelme sem lenne. Azt mondtam, hogy valaki, aki alkalmas rá, a családtól LEHET boldog. De például valakivel egyetérteni, vagy tanulni új dolgokat is egyfajta boldogság. Csak szólok. A kérdésedre egy újabb hasonlattal válaszoljak:

tételezzük fel azt, hogy én 20 év alatt megtanultam kínaiul, te meg arra kérsz, hogy adjak abban igazat, hogy a kínai nyelv n létezik. Azért csak megpróbálnám sugallni, hogy gondold át. Hiába mesélném, hogy milyen szép balladák vannak kínai nyelven, nem nagyon boldogulnánk.

Én nem sértegetek senkit, mert arra nincs szükség.

Köszönöm, hogy boldog életet kívánsz, már nagyjából túl vagyok rajta.

2022. júl. 9. 05:43
 99/171 anonim ***** válasza:
86%

Miért éled meg kudarcként? Inkább örülni kellene, hogy a lanyod egy független fiatal nő.

Az itt kialakult vitára reagálva pedig igaza van annak, aki szerint a gyerekesek mindig a gyerekteleneket nyaggatják. Én csak 29 éves vagyok, és kezd kiborítani ezzel a környezetem. Nem szeretnék gyereket, ahogy a férjem sem. Mégis mindenki rá akar minket beszélni. Nagyon idegesítő...

2022. júl. 10. 09:00
 100/171 anonim ***** válasza:
93%

Kedves demagóg szaporaptorunk! Én tapasztalatból tudom, hogy veszettül jó a szex azonos neművel, sokkal jobb, mint ellentétes neművel. Honnan tudom? Kipróbáltam mindkettőt, így a te (fájdalmasan csökött) logikád szerint, nekem mostmár jogom van univerzális értelemben véve ítéletet mondani a szex minőségének kérdéskörében. Márpedig én azt àllítom, hogy az azonos neművel történő szex klasszisokkal jobb.

Nem hiszed? Próbáltad? Naugye… viszont ezesetben sajnos a te logikàd alapjàn, màtol EL KELL fogadnod, hogy az azonos neművel létesített nemi kapcsolat jobb, mint az ellentétes neművel, mert én, aki mindkettőt próbálta azt mondtam, és ehhez (a szavaid alapján) bizony nekem jogom van.

Másik lehetőséged kipróbàlni, majd utána véleményt formàlni. Egész addig, amíg nem próbáltad, el kell fogadnod és képviselned kell azt az àllàspontot, miszerint te, mint hetero, nem tudod, milyen az IGAZI szex, mert a hetero silány utánzatot ismered csak.

Logikàtlan, ugye? Nah… ez vagy te, egy ostoba demagóg breeder…

2022. júl. 10. 17:17
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!