Kudarcként élnétek meg ha a lányotoknak 35 évesen sem családja, se párja, se lakása, se életcélja nem lenne?
91, Senki nem győzködött arról, hogy NEKED mi a jó.
És ha elolvastad amit írtam, abban benne van a válasz. Csak sajnos nem olvastad el, illetve nem fogadod be. Senki nem mondta, hogy nincs igazad. Neked ez a boldogság. Az, hogy ez a boldogság milyen, azt nem tudod megállapítani, mert az a képességed nincs meg. De döntesz, szavazol, mint például engem is le.
Én sem tudom, milyen a nyugdíjas élet, vagy milyen haldokolni.
Elbúcsúznék, ha valamelyikünk nem játszaná mindig a fekete lovagot.
Csak annyit kérek, hogy légy szives tarts ki, és még véletlenül se "szaporodj". A világ ilyen értelemben jól ki van találva. Vagyis nincs, de ez egy másik téma, ebben megegyeztünk, hogy csak annak kellene hogy gyereke legyen, aki tényleg elhivatott és megvan hozzá a képessége.
Mindazonáltal köszönöm szépen (tényleg), sikerülni fog leszokni erről az oldalról a segítségetekkel!
Kudarc ha boldogtalannak éli ezt így meg, De kinek is a kudarca?
Mindenki a saját sorsának kovács.
Ugyanaz a 95 vagyok. Csak ismételni tudom magamat. Mikor mondtam hogy ettől legyél boldog?
Képes vagy valakit bántani úgy, hogy át se nézed, mi az álláspontja?
Azt tényleg vallom, hogy aki a családi pótlék miatt, vagy bosszúból, felelőtlenségből szül gyereket, annak inkább ne legyen. Nem mondtam senkinek, hogy mitől legyen boldog. Értelme sem lenne. Azt mondtam, hogy valaki, aki alkalmas rá, a családtól LEHET boldog. De például valakivel egyetérteni, vagy tanulni új dolgokat is egyfajta boldogság. Csak szólok. A kérdésedre egy újabb hasonlattal válaszoljak:
tételezzük fel azt, hogy én 20 év alatt megtanultam kínaiul, te meg arra kérsz, hogy adjak abban igazat, hogy a kínai nyelv n létezik. Azért csak megpróbálnám sugallni, hogy gondold át. Hiába mesélném, hogy milyen szép balladák vannak kínai nyelven, nem nagyon boldogulnánk.
Én nem sértegetek senkit, mert arra nincs szükség.
Köszönöm, hogy boldog életet kívánsz, már nagyjából túl vagyok rajta.
Miért éled meg kudarcként? Inkább örülni kellene, hogy a lanyod egy független fiatal nő.
Az itt kialakult vitára reagálva pedig igaza van annak, aki szerint a gyerekesek mindig a gyerekteleneket nyaggatják. Én csak 29 éves vagyok, és kezd kiborítani ezzel a környezetem. Nem szeretnék gyereket, ahogy a férjem sem. Mégis mindenki rá akar minket beszélni. Nagyon idegesítő...
Kedves demagóg szaporaptorunk! Én tapasztalatból tudom, hogy veszettül jó a szex azonos neművel, sokkal jobb, mint ellentétes neművel. Honnan tudom? Kipróbáltam mindkettőt, így a te (fájdalmasan csökött) logikád szerint, nekem mostmár jogom van univerzális értelemben véve ítéletet mondani a szex minőségének kérdéskörében. Márpedig én azt àllítom, hogy az azonos neművel történő szex klasszisokkal jobb.
Nem hiszed? Próbáltad? Naugye… viszont ezesetben sajnos a te logikàd alapjàn, màtol EL KELL fogadnod, hogy az azonos neművel létesített nemi kapcsolat jobb, mint az ellentétes neművel, mert én, aki mindkettőt próbálta azt mondtam, és ehhez (a szavaid alapján) bizony nekem jogom van.
Másik lehetőséged kipróbàlni, majd utána véleményt formàlni. Egész addig, amíg nem próbáltad, el kell fogadnod és képviselned kell azt az àllàspontot, miszerint te, mint hetero, nem tudod, milyen az IGAZI szex, mert a hetero silány utánzatot ismered csak.
Logikàtlan, ugye? Nah… ez vagy te, egy ostoba demagóg breeder…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!