Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vennétek cigit a lányotoknak,...

Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?

Figyelt kérdés
Így legalább lehetne szabályozni valamennyire, hogy mennyit szív hetente. És nem kellene beküldenie embereket, meg az osztálytársaitól kéregetnie. Mit gondoltok erről?
2021. okt. 19. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
87%

Nem

De szerencsere nem is akarna cigizni

2021. okt. 19. 21:56
 2/64 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Mellé zsebpénzt se kapna, vagy max annyit amennyiből tízórait megveszi, többet egy forinttal se.
2021. okt. 19. 21:59
 3/64 anonim ***** válasza:
27%

Egy 15 evesnek nem.

17 nek mar talan bele mennek, amennyiben tolunk szuloktol is azt latja hogy szivjuk.

Bar mire gyerekem lesz nem szeretnek mar elni ezzel a dologgal.

A valaszok tobbsege az lesz hogy nem. Ha te vagy a tini , inkabb most probalj leszokni!

2021. okt. 19. 22:01
 4/64 anonim ***** válasza:
20%
Egy 15 évesnek nem. De ha 17 akkor igen. De annyival kevesebb zsebpénzt kapna.
2021. okt. 19. 22:05
 5/64 A kérdező kommentje:
17 éves.
2021. okt. 19. 22:12
 6/64 anonim ***** válasza:
90%

"Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?

Így legalább lehetne szabályozni valamennyire, hogy mennyit szív hetente."

:D

Lószart lehetne így szabályozni. Akárhonnan is szerezhetne cigit, pl. onnan is, ahonnan eddig tette. Ha én is vennék, csak azt érném el, hogy még többet szívna.

Nyilván nem vennék neki cigit, nem akarnám megölni.

2021. okt. 19. 22:16
 7/64 anonim ***** válasza:
20%
Semmi értelme korlátozni. Amíg dohányoztam, hány olyan kis (enyhén ittas!!!) -hm- hölgyeménybe futottam bele a dohánybolt előtt, főleg péntek/szombat este, hogy "lécci-lécci, vegyél nekem egy doboz (***)-t, és lesz*plak érte!
2021. okt. 19. 22:22
 8/64 A kérdező kommentje:

Zsebpénzt amúgy sem kap, magának dolgozik diákmunkán, de ha vásárolunk a boltban és szeretne valamit enni / inni, azt veszek neki nyilván.

Én nem dohányzom már nagyon rég óta, csak tini koromban cigiztem pár éven éven át. (16 évesen kezdtem)

#6: Valamennyire így lehetne korlátozni, jobban megbízna bennem, én nem akarom elrontani úgy a nevelést ezzel kapcsolatban, mint ahogyan nálam tették. Kifejezetten a tiltásuk miatt sikerült rászoknom, "csak azért is" csináltam akkor már.

2021. okt. 19. 22:24
 9/64 anonim ***** válasza:
89%

"Semmi értelme korlátozni. Amíg dohányoztam, hány olyan kis (enyhén ittas!!!) -hm- hölgyeménybe futottam bele a dohánybolt előtt, főleg péntek/szombat este, hogy "lécci-lécci..."

Ebből még messze nem következik, hogy nincs értelme korlátozni. Vannak, akikre hat a korlátozás, vannak, akik nem csak kevesebbet szívnak, ha a szülei korlátozzák a fogyasztást, hanem fel is fogják ésszel, hogy miért nem szabad dohányozni.

2021. okt. 19. 22:26
 10/64 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Kizárt hogy kiskorúnak cigit vegyek.
2021. okt. 19. 22:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!