Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?
30# Nem esett le.
Az a mesterterv, ha sokan igennel válaszolnak, akkor a mama elé tárja az eredményt aki erre észbe kap és vásárol?
nem vennék, de arra nevelném, hogy legyen őszinte és büszkének érezném magam, ha bevallaná
ha tudom mi van, akkor segíteni tudok neki leszokni, meg ilyesmi
Visszagondolok a tinikoromra: minden tini el akarja hitetni magával hogy "nem menőségből" csinálja, hogy "nem felnőttesdit akar játszani", "ő majd nem szokik rá", "bármikor le tudja majd tenni" -> irtó káros és sokan rá is szoknak, pedig menősködésnek indult.
Nem vennék neki, bár arra is emlékszem mennyire fájt nekem amikor teenager-koromban "ilyeneket mondtak a felnőttek".
"#20 Hát gondolom eddig úgy csinálta, hogy elkéri egy ismerősétől és ezzel ketten szívják el az egy cigit. Így értettem a félig elszívottat."
De azt írtad, telik rá. Akkor miért ketten szívnának el egyet?
"Azt tudom, hogy nem vett még dohányboltban ő maga."
Nem tudhatod. Ahogy azt eltitkolta, hogy már egy ideje cigizik, azt is ugyanúgy simán eltitkolhatta, hogy már vett is ő maga (főleg, ha nem néz ki több évvel fiatalabbnak, mint amennyi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!