Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?
"Nem tiltanám, az biztos, mert 16 évesen már én is rendszeresen dohányoztam."
Ez aztán az indok... Azóta benőhetett (volna) a fejed lágya.
Nem.
Azzal, hogy te veszed, nem tudod szabályozni a mennyiséget, sőt.
Ő venne egy dobozzal, te is veszel neki, máris többet szív.
Biztos, hogy nem.
Nekem is voltak anno olyan osztálytársaim, haverjaim, akiknek elnézték a szülők a cigit, sőt meg is vették nekik.
Na, pont ők lettek a tini láncdohányosok. Nem mind nyilván, de ők cigiztek, hisz nekik volt rá lehetőségük.
Mi töbiek meg max. stikában néha, ha hozzájutottunk valahogy, hogy ne legyünk kicikizve. De rászokni esélyünk nem volt, hisz se pénzünk nem volt rá, hogy naponta cigizzünk, meg otthon is balhé lett volna.
Mondjuk olyat, hogy valaki leszopott volna bárkit egy doboz cigiért, hát olyat sose láttam. Max. a nagyon proli, kisebbségi lányoknál tudom elképzelni, nem félnék tőle, hogy az én gyerekem ide süllyed, ha nem kap pénzt cigire, mi se süllyedtünk.
48, en is ezt tapasztalom.
Rokonom par eve cigizik (idokozben egyebkent betoltotte a 18 at is) mikor rajta lett kapva jott a tiltas, kiabalas, siras. Azota meg tobbet sziv+ otthon egyeb nikotinos termekekkel oldja meg. Ha azt mondtak volna neki, hogy nem orulunk de ott az erkely... nem kellene neki a "tiltott gyumolcs".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!