Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vennétek cigit a lányotoknak,...

Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?

Figyelt kérdés
Így legalább lehetne szabályozni valamennyire, hogy mennyit szív hetente. És nem kellene beküldenie embereket, meg az osztálytársaitól kéregetnie. Mit gondoltok erről?
2021. okt. 19. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
49%
Képzeld van: és elé tudom képzelni te hogy neveled a gyereked, ha bármire hajlandó a cigiért. Zéró tartás, zéró erkölcs, gerinc amit sikerült belenevelned mi?
2021. okt. 20. 22:14
 62/64 anonim ***** válasza:
100%

"igenis, mindent képes megtenni, hogy cigarettához jusson"

Atya ég, mondjuk nevelni kellene hogy ne így viselkedjen és ne ennyi esze legyen. De ez alapján gondolom akkor mindent szabad... ha megtiltod neki a heroint, ki tudja mire lenne képes érte, jobb ha az ember inkább maga veszi meg számára! ♥ :D

2021. okt. 21. 08:38
 63/64 A kérdező kommentje:
Ahogy látom egy kisebb polgárháborút robbantottam ki a kérdésemmel:D
2021. okt. 21. 10:12
 64/64 anonim ***** válasza:
13%
Pénzt nem adnék rà, a sajàtomból adnék neki néha pàr szàlat. Sokat nem, ennyi idős koromban nekem egy hétig kitartott egy doboz cigi, amiből vagy 5 szàlat mindig elkéregettek tőlem.
2021. okt. 21. 17:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!