Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?
Figyelt kérdés
Így legalább lehetne szabályozni valamennyire, hogy mennyit szív hetente. És nem kellene beküldenie embereket, meg az osztálytársaitól kéregetnie. Mit gondoltok erről?2021. okt. 19. 21:51
61/64 anonim válasza:
Képzeld van: és elé tudom képzelni te hogy neveled a gyereked, ha bármire hajlandó a cigiért. Zéró tartás, zéró erkölcs, gerinc amit sikerült belenevelned mi?
62/64 anonim válasza:
"igenis, mindent képes megtenni, hogy cigarettához jusson"
Atya ég, mondjuk nevelni kellene hogy ne így viselkedjen és ne ennyi esze legyen. De ez alapján gondolom akkor mindent szabad... ha megtiltod neki a heroint, ki tudja mire lenne képes érte, jobb ha az ember inkább maga veszi meg számára! ♥ :D
63/64 A kérdező kommentje:
Ahogy látom egy kisebb polgárháborút robbantottam ki a kérdésemmel:D
2021. okt. 21. 10:12
64/64 anonim válasza:
Pénzt nem adnék rà, a sajàtomból adnék neki néha pàr szàlat. Sokat nem, ennyi idős koromban nekem egy hétig kitartott egy doboz cigi, amiből vagy 5 szàlat mindig elkéregettek tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!