Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vennétek cigit a lányotoknak,...

Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?

Figyelt kérdés
Így legalább lehetne szabályozni valamennyire, hogy mennyit szív hetente. És nem kellene beküldenie embereket, meg az osztálytársaitól kéregetnie. Mit gondoltok erről?
2021. okt. 19. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
76%
" Ha azt mondtak volna neki, hogy nem orulunk de ott az erkely... nem kellene neki a "tiltott gyumolcs"." Francokat nem. Még többet füstölne, mert már nem kéne bujkálni. Nővérem is engedte a fiának, de nem fizette: húsz éves a "kölyök" napi egy doboz a minimum amit elfüstöl, dde kettő is simán elfogy neki naponta. Még nincs huszonegy, de már folyamatosan köhög, és a semmitől is elfárad.
2021. okt. 20. 10:40
 52/64 anonim ***** válasza:
76%
Nem. Ha nagyon akarja, csessze el magának a pénzét és az egészségét, tiltani úgysem tudom, csak véleményem lehet. De én nem fogok költeni a szarjára, az biztos.
2021. okt. 20. 11:07
 53/64 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Oldja meg, ahogyan akarja, de zsebpénzt sem kapna ezentúl.
2021. okt. 20. 11:12
 54/64 anonim ***** válasza:
65%
Büntetést kapna, nem cigit
2021. okt. 20. 12:25
 55/64 anonim ***** válasza:
70%

Nem, dehogy.

Sajnos nem tilthatom meg neki (vagyis de, de sok értelme nem lenne), de hogy finanszírozni nem vagyok hajlandó, az is biztos.

2021. okt. 20. 16:20
 56/64 anonim ***** válasza:
76%
Van fogalmad arról, mennyi ma egy doboz cigi? Fog az édes f*szom erre pénzt kidobni.
2021. okt. 20. 19:34
 57/64 anonim ***** válasza:
12%

Egyébként -egy korábbi válaszoló vagyok- mikor apám megtudta, hogy dohányzom (16 évesen), leültetett, és megkínált holmi akkor nagyon menő 100-as Multifilterrel. Azt szívta ugyanis. (jut eszembe: 1985-öt írtunk).

Udvariasan elhárítottam, és a magaméból viszont kínáltam. Nekem a fatertól lopott Multi gyenge is volt, a fejem is fájt tőle. Ezért szívtam vagy (az amúgy szűrő nélküli) Kossuthot, vagy a szintén szűrő nélküli Symphoniát. Ezek 25 szálasak voltak akkoriban, nekem egy hétig kitartott.

És főként olcsó volt.

De a "mezítlábas" Symphonia elkísért a seregbe is -senki sem lejmolt belőle- és később szerte a világban egy kamion vagy busz volánja mögött.

Majd jó 3 éve rájöttem, hogy nincsen nekem erre szükségem.

Egyik napról a másikra tudtam úgy letenni, hogy nem ettem a kefét miatta.

Tehát igen, ha a gyermekem most dohányozna, akkor valszeg támogatnám, mert tudom, hogy ha nem teszem, akkor mindenféle "illegális" dolgot is képesek megtenni egy doboz cigiért.

F/52

2021. okt. 20. 20:15
 58/64 anonim válasza:
36%

Inkább igen, mint nem.

Ha már rászokott, és arra gondolok, hogy milyen veszélyeknek tenné ki magát azért hogy hozzájusson. Kénytelen idegeneket, hajléktalanokat, és ki tudja kiket megkérni a dohánybolt előtt. Akár ki is rabolhatják. Vagy hogy mire vehetik rá, ha nincs pénze, de kell az a cigi.

Vagy ha arra gondolok, hogy akkor legalább tudom mennyi fogy, én jó eséllyel már rögtön az első dobozt direkt gyengébbre váltanám át, ahogy anyum tette velem.

2021. okt. 20. 21:56
 59/64 anonim ***** válasza:
66%
bakker, nem drogos, nem fog lopni a cigiért vagy ku.rválkodni... Ha veszed neki a cigit, akkor szép lassú módszerrel gyilkolod a gyereked. Mégis mi a kérdés? Fizetsz azért hogy előbb haljon meg a kölyköd mint kéne? Mert ha pénzeled a cigijét, ezt teszed.
2021. okt. 20. 22:01
 60/64 anonim ***** válasza:
24%

Hogy te milyen hülye vagy, #60-as barátom!

Igenis, mindent képes megtenni, hogy cigarettához jusson, ha be van korlátozva.

Fogadjunk nincs is gyereked, pöcsömöccse.

2021. okt. 20. 22:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!