Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?
Nem adnék dohányra, italra, drogra, energiaitalra, féktelen bulizásra pénzt.
Szomorú lennék hogy megbuktam mint szülő.
#20 Hát gondolom eddig úgy csinálta, hogy elkéri egy ismerősétől és ezzel ketten szívják el az egy cigit. Így értettem a félig elszívottat. Azt tudom, hogy nem vett még dohányboltban ő maga.
#21 iqos hulladékot azt semmiképpen nem szeretném, hogy szívja. Annak tényleg semmi értelme sincs egy tini számára. Akkor már inkább e-cigit szívjon, vagy simát.
27# "Szerintem teljesen feleslegesen írnak ide az ilyen válaszadók..."
Bocsi, nem szűkítetted le, hogy kinek a válasza nem teljesen felesleges itt, hogy kinek a válaszát várod. Nem akarsz te korrekt lenni és véleményeket olvasni, te cigarettát akarsz venni a gyerekednek.
Eldöntötted, hát vegyed a azt a cigarettát, úgy tűnik te megérted a kislány igényeit.
Megnézném azt a láncdohányos házaspárt akik évente több, mint 1 milliót elcigarettáznak, hogy mennyire kárhoztatnák erre a sorsra a gyereküket, vagy küzdenének az utolsó utáni percig. Talán pont ezek a szülők tiltakoznának a legjobban a cigarettavásárlás ellen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!