Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vennétek cigit a lányotoknak,...

Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?

Figyelt kérdés
Így legalább lehetne szabályozni valamennyire, hogy mennyit szív hetente. És nem kellene beküldenie embereket, meg az osztálytársaitól kéregetnie. Mit gondoltok erről?
2021. okt. 19. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
84%
Igen, de szülőként azért elbeszélgetnék vele komolyan, hogy ez az ő döntése ugyan, de a lehetséges egészségügyi következményeivel legyen tisztába és ha lehet inkább cigi helyett használjon kevésbé káros alternatívát (iqos, glo)
2021. okt. 19. 23:19
 22/64 anonim ***** válasza:
47%
Ha pedig vagánykodik, hogy neki muter veszi a cigarettát és a többi szülő fülébe jut -mert a sok kis hülye számonkéri otthon, hogy bezzeg Dzsenifer anyukája-, remélem lámpavasra húzatnak a gyámüggyel.
2021. okt. 19. 23:20
 23/64 anonim válasza:
74%
Nem. Ne dohányozzon.
2021. okt. 19. 23:23
 24/64 anonim ***** válasza:
43%

Nem adnék dohányra, italra, drogra, energiaitalra, féktelen bulizásra pénzt.

Szomorú lennék hogy megbuktam mint szülő.

2021. okt. 19. 23:31
 25/64 anonim ***** válasza:
69%
Dehogy vennék. Ha nagykorú lenne sem. Életemben nem vettem cigit.
2021. okt. 19. 23:33
 26/64 A kérdező kommentje:

#20 Hát gondolom eddig úgy csinálta, hogy elkéri egy ismerősétől és ezzel ketten szívják el az egy cigit. Így értettem a félig elszívottat. Azt tudom, hogy nem vett még dohányboltban ő maga.

#21 iqos hulladékot azt semmiképpen nem szeretném, hogy szívja. Annak tényleg semmi értelme sincs egy tini számára. Akkor már inkább e-cigit szívjon, vagy simát.

2021. okt. 19. 23:38
 27/64 A kérdező kommentje:
Egyébként azok, akik sosem dohányoztak, vagy nem olyan környezetben nőttek fel, hogy tiltották tőle, vagy vágyakozott a cigi iránt, az sose fogja tudni megérteni ezt az érzést. Szerintem teljesen feleslegesen írnak ide az ilyen válaszadók...
2021. okt. 19. 23:39
 28/64 A kérdező kommentje:
Az 59%-os értékelő rám írhatna, ha már ennyire az én oldalamon van a témával kapcsolatban, hogy lepontozta az engem okító válaszokat:D
2021. okt. 19. 23:42
 29/64 anonim ***** válasza:
76%

27# "Szerintem teljesen feleslegesen írnak ide az ilyen válaszadók..."

Bocsi, nem szűkítetted le, hogy kinek a válasza nem teljesen felesleges itt, hogy kinek a válaszát várod. Nem akarsz te korrekt lenni és véleményeket olvasni, te cigarettát akarsz venni a gyerekednek.

Eldöntötted, hát vegyed a azt a cigarettát, úgy tűnik te megérted a kislány igényeit.

Megnézném azt a láncdohányos házaspárt akik évente több, mint 1 milliót elcigarettáznak, hogy mennyire kárhoztatnák erre a sorsra a gyereküket, vagy küzdenének az utolsó utáni percig. Talán pont ezek a szülők tiltakoznának a legjobban a cigarettavásárlás ellen.

2021. okt. 19. 23:52
 30/64 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem akar neki cigit venni, ha nem esett volna le, ő az aki azt szeretné hogy neki vegyenek
2021. okt. 19. 23:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!