Ilyen esetben mit tanácsolnátok a lányotoknak? Biztatnátok, hogy legyen kitartó?
15 évesen jött össze a barátjával. Most 22, nem rég mentek szét. 1 évet éltek együtt. Bevallom tudtam, hogy előbb utóbb ez lesz, féltettem is,hogy most elkezd össze vissza pasizni, bulizni. De nem. Hazaköltözött és most az a furcsa, hogy nagyon nyugodt és mindenben együttműködő. (nem ilyen volt 15 évesen, meg az élet ellen is lazadt ezért féltem annyira) Bevallotta, hogy van egy alakuló kapcsolata ami nem épp döcenő mentes. Egyik kollégával lett nagyon jóban. Én ismerem azt a férfit, egyébként nem olyan rossz "gyerek" Ha jól tudom 31 éves.
Csak sok az akadály.
Most mondott fel a férfi (70kmre arébb talált állást, és költözik)
Van egy 3éves gyereke (az anyjával se veled se nélküled kapcsolatban vannak a nő 120 kmre lakik a férfitól, konkrétan nincsenek együtt.de meg teljesen le kell zárnia a kapcsolatot. Lányom miatt meg akarja tenni.)
Annyit mondott a lányom, ő szeretne a férfivel lenni, ezek ellenére is. De mondtam neki, hogy ez mégis hogy jönne össze? Annyit mondott ha akarják szerintük összejohet. De nekem ez furcsa, hogy halál nyugodt a lányom. Annyira nem izgatja magát. Annyit mondott nyugodjak meg amíg ő nem ideges én se legyek.
Semmit.
Az ő élete, és nem aggódik. Minek akarod felzaklatni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!