Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Vennétek cigit a lányotoknak,...

Vennétek cigit a lányotoknak, ha bevallja, már egy ideje dohányzik?

Figyelt kérdés
Így legalább lehetne szabályozni valamennyire, hogy mennyit szív hetente. És nem kellene beküldenie embereket, meg az osztálytársaitól kéregetnie. Mit gondoltok erről?
2021. okt. 19. 21:51
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
24%

(...egy szóval nem mondtam, hogy vettem, és/vagy le is sz*pott volna valamelyik. Csak a jelenséget vázoltam...azért kösz a lepontozást...)

2021. okt. 19. 22:36
 12/64 anonim ***** válasza:
50%

Nem, eddig is megvette magának

Szabályozni meg úgyse lehetne

2021. okt. 19. 22:36
 13/64 anonim ***** válasza:
84%
Nem. Miért segítsem abban, hogy rászokjon egy káros dologra? Ha valaki rászokik nem lehet annyival korlátozni, hogy te veszel neki. Ismerek olyat aki inkább napokig éhezet, de a cigit megvette magának. Hasonlókat te is láthatsz az utcán akik próbálnak cigit kéregetni.
2021. okt. 19. 22:37
 14/64 anonim válasza:
78%
Nem. Ha cigizni akar, megoldja, nem vonnám meg a pénzt se tőle, de nem kapna többet, de emiatt kevesebbet sem, ha saját pénzből csinálja amit összerakott magának,dolgozott érte, vegye nyugodtan.Nem lenne veszekedés sem, csak elmondanám neki, miért ne csinálja, mihez vezethez, ha megtiltasz neki valamit , nagy valószínűséggel csak azért is meg fogja tenni.Ha szerencsés vagy el fogja hagyni a szokást idővel, ha pedig nem, lassan fel fog nőni, az ő választása. Van intelligenciája, felfogja a súlyát. :)
2021. okt. 19. 22:49
 15/64 anonim ***** válasza:
77%
Dehogy vennék! Tisztában vannak a gyerekeim azzal, hogy mennnnnyire bagó ellenes vagyok, úgyhogy ha mernének is cigizni, soha nem vallanák be
2021. okt. 19. 22:54
 16/64 anonim ***** válasza:
50%
Én pénzeljem? Ilyesmire nem adnék egy forintot se, majd ha keres rá akkor vehet belőle, annak sem örülnék, de köszönöm ilyenre nem fogok pénzt áldozni, és támogatni a dohányzásban.
2021. okt. 19. 22:56
 17/64 A kérdező kommentje:
Itt nem a pénzről van szó. Telik rá, arra is telne hogy akár naponta szívjon dobozával 2000-ért (vagy nem tudom mennyi most éppen). Itt csupán az elvekről van szó, hogy én vegyem neki ezáltal tudom hogy mennyit szív, minőségibbet szív akkor már, nem mások félig elszívott cigijét, vagy éppen másoktól tarhált cigit kell szívnia, és kuncsorogni érte hogy adjanak neki.
2021. okt. 19. 23:03
 18/64 anonim ***** válasza:
66%

Nem pénzelném hogy meghaljon.

Ez olyan hogy vennél e neki alkoholt ha napi szinten inna 1 dlt.

Nem, amikor a szülő pénzeli a gyereke szenvedélybetegségét, azzal halálos ítéletét írja alá.

Megölik saját gyereküket.

2021. okt. 19. 23:12
 19/64 anonim ***** válasza:
76%
17# kérdező, most rá akarod beszélni a válaszadókat, hogy miért is jó, ha cigarettáztatod a kiskorúdat? Láthatóan már eldöntötted, hát hajrá! Maradjon meg annak a gyermeknek a tartása és ne tarhált cigarettát szívjon, ha már vagytok valakik (fussa rá, még kétezerért is).
2021. okt. 19. 23:17
 20/64 anonim ***** válasza:
83%

"Telik rá, arra is telne hogy akár naponta szívjon dobozával 2000-ért (vagy nem tudom mennyi most éppen). Itt csupán az elvekről van szó, hogy én vegyem neki ezáltal tudom hogy mennyit szív, minőségibbet szív akkor már, nem mások félig elszívott cigijét, vagy éppen másoktól tarhált cigit kell szívnia, és kuncsorogni érte hogy adjanak neki."

Ha telik rá, hogy merül fel egyáltalán, hogy mások félig elszívott cigijét szívja???

Pontosan arról van szó, hogy elvi kérdés, éppen ezért nem adnánk rá pénzt, éppen ezért nem járulnánk hozzá, hogy meggyilkolja magát.

2021. okt. 19. 23:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!