Kudarcként élnétek meg ha a lányotoknak 35 évesen sem családja, se párja, se lakása, se életcélja nem lenne?
110, 111. Ha nekem valami bajom van, mert nem adom fel, akkor nektek valószínüleg nincs semmi problémátok, szégyellnivalótok, mert ti persze feladjátok kedvesen megértően. :) Jól van. És persze az internetfüggőség is csak az enyém, mert ugye senki nem válaszol, egyedül vagyok.
Ez a jelenség is benne van az orvosi lexikonban, amikor te mindig igazolva érzed magad, és mindig a világ a hibás. Nagyon gyakori. Szedjetek rá valamit, bár nem használ.
Még egy gyalázást várok vissza, úgysem álljátok meg a függőségetek miatt.
108, 110 - Család = apa, anya gyerekek. Csak a szóismétlés miatt nem írtam ezt mindenhová így ki, de minden esetben erre érvényes a mondandóm. Másfajta család is létezik, nyilván a gyerekek tárgyalásakor ezzel egyszerűsítettem, elnézést, mert az alapkérdés az volt, hogy okoz-e boldogságot a gyerekes család. Tehát van gyerek nélküli meg mindenféle család (állatos család is van, akinek az állat jelenti a családot) - ők éreznek valamit a család érzéséből, ha mást nem, a vágyat rá. De - mivel végigjártam az összes szintet az életem során - a teljesség érzetét a tapasztalataim alapján gyerekek nélkül nem lehet elérni.
A statisztika: Fogalmam sincs, hogy van-e ilyen statisztika, ezt nem is mondtam. Csak az biztos, hogy halmazok vannak. Tehát bizonyos betegségeknek az a tünete, hogy valaki a társas kapcsolatokban rossz, alkalmatlan. Mert beteg, nem tud rajta változtatni. Ebből vezetjük le, hogy a boldog családok között kevesebb ilyen ember van, mert ha eleve alkalmatlan, akkor nem fog mindent megtenni érte, sőt, inkább kerüli a helyzetet, még talán le is szólja a családosokat, különböző aljas kifejezésekkel, rágalmazásokkal illeti, mert gonosz, és élvezi ezt. khm.
Tehát csak feltételezés volt, aminek van alapja. Mint például megállapíthatjuk, hogy kevesebb a süket zenész, mert nehézséget okoz neki megtanulni zenélni, és ha bekerülnek egy zenekarba akkor azt elrontják, boldogtalanok lesznek ők is és a környezetük is. Van statisztika a süket zenészekről? Nem tudom. Mégis van benne valami logika. És ne köss bele, hogy dobos lehet, mert azt látja. Nem ez a lényeg.
A személyes butaságokra nem reagálok, csak sajnálom. Így élni, hogy ez van a fejedben, ez neked se jó. Másokat hülyézni ad neked egy kis jó érzést most, de hosszú távon nem vezet sehova.
115, csak hasonlatokkal tudok válaszolni, mert a többit nem olvasod el. Valószínűleg a generációs különbségek miatt nem értjük egymást.
Én azt mondom, hogy ha megázol, vizes leszel, te meg azt, hogy mit szólok bele, és neked az a jó és a víz nem is igazi, és direkt mentél ki az esőbe. Semmi gond nincs ezzel, jó egészséget kívánok hozzá. 20 év múlva majd olvasd vissza, mit írtam.
20 èv múlva màr senki nem fog visszaolvasni semmit. Èppen az utolsó korty ívòvízèrt fogunk harcolni.
Tovàbbà egy csomó èrvre, vitapontra nem reagàltàl, mert nem tudsz. Fújod a bommer homofóbiàs vèrfidesz szöveget. A magadfajta az az àllatfaj, aki miatt itt tart ma az orszàg, ès minden èpeszü fiatal elmenekül innen…
De okè, állítod, hogy minden csalàdtípust megtapasztaltàl. Valóban? Szerintem nem. Szerintem nem tapasztaltad meg azt, amikor valaki a 30-40es èveiben jàr, komoly karrierrel, biztos egzisztenicàval, boldog hàzassàgban, hobbival, barátokkal, szórakozàssal, utazással, gyerek NÈLKÜL. Csalàdban!!! Vàgod? Ezt tutira nem tapasztaltad meg, milyen a szabadsàg ès boldogság èrzete. Tehàt, igazából a te gyerekes boldogsàgod csak egy silàny, kötöttsègekke teli boldogsàgèrzet-utànzata a gyermektelen felnöttek igazi boldogsàgànak.
Àlltasd csak magad, mivel te ezt nem tapasztaltad, nem tudhatod milyen, ugyhogy ugyis nekem van igazam. Kb ezt mondod körbe-körbe, tehát akkor én is megtehetem most irànyodban ugyanezt. Ugye?
Btw: csalàd az nem egy purgyèt meg a heteronormativ vèrfidesznyit vallàskàrosult kdnp-szökevèny proletàr szüleit jelenti. A család ennèl azèrt komplexebb fogalom. Már olyan tàrsadalmakban, amelyekben nem ilyen beszükült stromanok alkotjàk a plebszet…
114! Akkor élj gyerekkel, bammeg :D Nekem sincs még gyermekem, bár nagyon szeretnék már - elmúltam 30 -, de nem találom azt a pasit, akire azt mondom, igen, vele vállalnék. Mégsem mondom azt, hogy gyerek nélkül nincs élet, mert igenis van, és pont a hozzád hasonlók égnek ki, és küzdenek foggal-körömmel a démoni, neveletlne kölykeikért!
118! Neked pacsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!