Kudarcként élnétek meg ha a lányotoknak 35 évesen sem családja, se párja, se lakása, se életcélja nem lenne?
javítok megint a 159-en, kicsit elkapkodtam. tehát "Néha átfutok szavakat, volt új kérdés. Bár lehet hogy csak provokáció, valójában nem érdekel."
Volt új kérdés, azt kérdezted, hogy a meleg pár ha örökbefogad, akkor mi van. Bár már leírtam, megismételtem.
És valószínűleg csak provokációból írtad, azért mert nem istenítettem a homokosságot, hátha mondok még valamit, ami alapján el lehet engem törölni. Valójában nem érdekel téged a véleményem, csak a harc része ez a provokáció, amivel hibát kerestek, és az alapján relativizálhatjátok a józan elveket.
Azért azt te sem nem gondolod, hogy akinek a család a prioritás, az normálisnak gondolja a mindenféle eltévelyedést?
De a tiszteletet, az emberi jogokat, és a szabad életet, a párválasztást soha nem venném el tőlük (biztos kihagytam valamit, de azt se), amíg a törvényeken belül maradnak. De például a menthetetlen aktív visszeső utcai pedofilt bizonyos szabályzott körümények között megölném, vagy annak teljesen megfelelő módon zárnám el. Semmi szükség rájuk a társadalomban.
A vélemény szabadságát sem tőled, sem a magamfajtától sem venném el.
Te igen.
És a megalázásomban még valami kóros élvezetet is találsz. Ez a különbség.
Csak folytatom mégis, de minek :)
Itt van egy analógia lehetőség, ami továbbviszi a megértést, ha már melegezünk. Férfiként belegondolok, hogy ha én nő lennék, be nem engednék férfit az ajtón, az biztos, semmi értelme.
Ezt gondolom férfiként, milyen lehet női ösztönökkel létezni. Tehát átteszem az én érzéseimet egy ismeretlen területre, úgy, hogy női ösztönökkel nem rendelkezem. Viszont simán elfogadnám a magyarázatát annak, aki igen, mert a leghitelesebb módon le tudná írni, hogy mi történik egy nőben a férfiak hatására. Bennem nyilván nem. És persze ha nem így lenne, akkor nem lennének vegyes párok, ebből levonnám a következtetést, ott pedig az eszemmel pótolnám ki, amit nem tudok érezni. De nem akarnék senkit meggyőzni az ellenkezőjéről, kitiltani vagy megalázni ezerféleképpen.
164: tök jól összefoglaltad :) ne vedd majd magadra, ha strómanunk jön valami hajmeresztő “érvvel”, ami nem is a témához kapcsolódik, de kellőképpen demagóg és bicskanyitogató.
Az ilyen emberek élete üres, sosem találták meg önmagukat, ezért csimpaszkodnak az egyetlen dologba, amit létrehoztak, a gyerekbe. Sajnos bizonyos intelligenciaszint alatt jellemző ez, így érdemben vitázni se nagyon lehet a breederekkel. :(
Miért is baj, hogy erre a túlnépesedett bolygóra nem tojik egy újabb CO2 termelő, környezetpusztító porontyot?? Nézz körül micsoda aszály van, már nekünk sem lesz elég élelmünk és ivóvízünk, semmi szükség egy újabb fogyasztóra. Nagyon helyesen teszi!
Az hogy nincs lakása, meg nem az ő szégyene, hanem ezé a kúrmányé, ami a rengeteg ellesztőpénz (csok, purdéhitel...) osztogatásával úgy felverte az ingatlan árakat, hogy aki nem csinál gyártósort a nemi szervéből, annak esélye sincs a saját lakásra.
164-es: messze a legjobb komment. Sajnos nem fogja Édesapa elolvasni. De ha mégis, fel sem fogja. Meg nem is érdekli. Neki az a világképe, hogy a "Büszke NagyMagyar"-ok miattunk CF-ek miatt nem tudják meghódítani a Kárpát-Medencét.
Pedig a kormány megmondta;Viktor Romániában is kijelentette, hogy "fajkeveredést" nem tűr ez a mindenben felsőbbrendű Nemzeth.
Ez az ember itt fentebb plakát kampányt érdemelne alanyi jogon, mert tökéletesen hozza a "SzittyaÁrjaNagyMagyar" típusát.
Borzalmasan demagóg, arrogáns és abszolút képtelen bárminemű emberi kommunikációra (már amennyiben nem neki adsz igazat).
Lehet, hogy a Te kommented segít egy kicsit, de mint mondottam : valószínűtlen.
Még egyszer köszi a remek véleményedért. Tízmillió like tőlem, neked. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!