Ezt engednétek a 17 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
A tinderen megismerkedett egy félvér (magyar-mozambik) sráccal. Nem látni rajta annyira , barnább a bőre , nem az a fekete , inkább ilyen cappucino. A haja ilyen mikrofon szerű. Viszont ami jobban aggaszt hogy 26 éves , és nincs végzettsége. Elvileg futárként dolgozik. Hétvégén akarnak találkozni Budapesten. A lány pénteken menne ( a báttyánál tud aludni , ő albérletben van ott ) , és elvileg szombaton elhívta ebédelni. Nagyon nem szeretném, a férjemnek nem is merem mondani , tuti nem engedné el ha ezt megtudná. Ti mit tennétek a helyembe?2021. okt. 26. 18:45
1/53 A kérdező kommentje:
Elvileg itt él 6 éves kora óta , perfekt magyar a beszéde
2021. okt. 26. 18:47
2/53 anonim válasza:
Ezt te írtad, te vagy 17 éves lány.
3/53 anonim válasza:
" A lány pénteken menne"
Most akkor az anya vagy vagy a lánya?
4/53 A kérdező kommentje:
A lány , igen a lányom. Nem értem ezen mit nem értesz
2021. okt. 26. 18:50
5/53 anonim válasza:
Ha nem engeded akkor megvárja, hogy 18 legyen és onnantól úgyis azt csinál, amit akar.
7/53 anonim válasza:
Szólj az apjának mindenképp. Ha nem, ez simán válóok lehet.
A lányod kompromittálódása a tét!!
8/53 anonim válasza:
Az ilyesmit az apák jobban meg tudjak ítélni mint a lányokkal összejátszó anyák
9/53 anonim válasza:
Szerintem szólni kellene az apjának, szerintem veszélybe kerülhet a lányod.
Egyáltalán nem illik egy tini lányhoz egy végzettség nélküli afrikai aki +10 évvel idősebb is nála
10/53 anonim válasza:
Menjen, ha annyira akar, amíg sok ember előtt találkoznak és nincs hazakísérés és lakásra felmenés. Közel 18 éves, nem lehet eljátszani, hogy elveszed a telefonját, és ha meg is tennéd, vannak barátai, ismerősei, megoldaná magának a vele való kommunikációt. Ha csak ismerkedés, barátkozás, felőlem nyugodtan, majd megunja. A szerelemre való tekintettel azonban leülnék vele komolyan elbeszélgetni, miért ellenezném a kapcsolatot. És ezt nem úgy mondanám neki, mint a lányomnak, hanem mint nő a nőnek, ember a másik embernek, hogy gondolkodjon, mert ha ő is tudja (nem az, hogy reméli, majd... nem, tudja vagy nem tudja), hogy nem változik meg, akkor ne vesztegesse se az saját, se a másik idejét. Nem feltétele a boldogságnak a sok pénz, a vagyonos párkapcsolat, azonban akinek semmilye nincs, minimális törekvése sem a jobbra. Mégis milyen jövő várna rájuk (gyereket és vele járó költségeket nem említve)? Szerintem nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!