Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt engednétek a 17 éves...

Ezt engednétek a 17 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
A tinderen megismerkedett egy félvér (magyar-mozambik) sráccal. Nem látni rajta annyira , barnább a bőre , nem az a fekete , inkább ilyen cappucino. A haja ilyen mikrofon szerű. Viszont ami jobban aggaszt hogy 26 éves , és nincs végzettsége. Elvileg futárként dolgozik. Hétvégén akarnak találkozni Budapesten. A lány pénteken menne ( a báttyánál tud aludni , ő albérletben van ott ) , és elvileg szombaton elhívta ebédelni. Nagyon nem szeretném, a férjemnek nem is merem mondani , tuti nem engedné el ha ezt megtudná. Ti mit tennétek a helyembe?

2021. okt. 26. 18:45
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
52%

Nem volt még barátja, de Tinder-randira megy, ráadásul kvázi “házhoz”, egy félvér palihoz aki szűk tizessel több, mint a lányod.

Hát, ha most nem lépsz közbe, akkor nem tudom mikor.. aztán szégyenkezhetsz a barataid, szuleid, férjed előtt, amikor kiderül a dolog.

2021. okt. 26. 22:25
 42/53 anonim ***** válasza:
16%
Az iraki srácos kérdéshez már nem érkezett komment?
2021. okt. 26. 22:27
 43/53 anonim ***** válasza:
33%
Akkor is afrikai a csávó a lányom meglépné többet nem jöhetne haza hozzánk.
2021. okt. 27. 09:49
 44/53 anonim ***** válasza:
88%
Nem értem miért pontoztatok le, de nagyon nem mindegy, hogy hol született és nevelkedett. Mozambikban több mint 10% HIV-fertőzött és persze a nyelv és a kultúra is problémás lehet. De ha magyarországon született és nevelkedett akkor mindez nem számít. A külseje meg a lánynak kell tetsszen, senki másnak.
2021. okt. 27. 10:08
 45/53 anonim ***** válasza:
30%
Én Bp-i vagyok. Ha megírod privatban hol találkoznak pontosan, odamegyek és távolról figyelem őket. Ha rá akar mászni, intézkedek.
2021. okt. 27. 10:44
 46/53 anonim ***** válasza:
17%
XDDDD
2021. okt. 27. 10:50
 47/53 anonim ***** válasza:
32%
LOL
2021. okt. 27. 12:55
 48/53 anonim ***** válasza:
83%

Két hét beszélgetés után nem a lányom szaladna neki helybe, akkor sem, ha arra van dolga. Lehet jönni a fiúnak reggel, megebédelni, akár nálunk, akár nem, aztán meg este haza. Ismerkedni lehet, de én úgy gondolom, hogy ha valóban akar valamit, akkor lehet normálisan első lépést is tenni. Az meg nem az, hogy "ha már erre jársz, akkor elviszlek enni..." nekem legalábbis. Pedig nem 60-as mammer vagyok, hanem épphogy 30.

26 évesen minimum, hogy megpróbál felnőttként viselkedni. Így sem örülnék, mert a lány meg 17. Az meg azért elég gáz, hogy nincs normális végzettsége.

2021. okt. 27. 13:05
 49/53 anonim ***** válasza:
55%

Eleve ott kezdődik, hogy milyrn házasság ahol a felek elhallgatnak egymás elől bármit, de főleg a gyerekkel kapcsolatos dolgokat?

most azért engednéd el, hogy te légy a jó fej szülő vagy, hogy ellenkezz férjeddel?

Ha baja esik ki lesz a felelős?

2021. okt. 27. 15:01
 50/53 anonim ***** válasza:
92%

Annyit engedj neki, amit bármilyen 26 éves sráccal - ha engednéd őket együtt ebédelni nyilvános helyen, OK. Ha nem, akkor nem.

Lakására ne menjen fel se 26, se 16 évesnek.

Írták itt azt is, hogy majd max hazudik és úgy találkozik. Bizony. 17 éves, lassan nagykorú.

2021. okt. 27. 15:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!