Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt engednétek a 17 éves...

Ezt engednétek a 17 éves lányotoknak?

Figyelt kérdés
A tinderen megismerkedett egy félvér (magyar-mozambik) sráccal. Nem látni rajta annyira , barnább a bőre , nem az a fekete , inkább ilyen cappucino. A haja ilyen mikrofon szerű. Viszont ami jobban aggaszt hogy 26 éves , és nincs végzettsége. Elvileg futárként dolgozik. Hétvégén akarnak találkozni Budapesten. A lány pénteken menne ( a báttyánál tud aludni , ő albérletben van ott ) , és elvileg szombaton elhívta ebédelni. Nagyon nem szeretném, a férjemnek nem is merem mondani , tuti nem engedné el ha ezt megtudná. Ti mit tennétek a helyembe?

2021. okt. 26. 18:45
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim válasza:
19%
Már ott kamu a sztori, hogy neked erről tudomásod van ... A gyerekek sem hülyék a lányok pedig pláne rafkósak, ettől ezerszer normálisabb dolgot se mondanak el a szüleiknek
2021. okt. 26. 19:00
 12/53 anonim ***** válasza:
94%

Nehéz ügy. Egyfelől lehet, hogy minél jobban tiltod, annál jobban akarni fogja. Másfelől talán a távolság is megoldja majd a helyzetet és szakítanak - aztán izgul majd egy pesti anyuka.

Bízz a nevelésedben, az mindenesetre jó jel, hogy a lányod őszinte volt és nem azt kamuzta, hogy a barátnőjével jönnek Pestre a Petőfi Múzeumba.

Viszont a férjed előtt semtartanám titokban, beszéljétek meg hármasban, illetve négyesben a lány bátyjával.

A beleegyezés és a nyitottság egyik lépése lehet az is, hogy a srác utazik Hozzátok, hogy megismerjétek, és nem a lány indul el vakon.

2021. okt. 26. 19:03
 13/53 anonim ***** válasza:
6%

Férfi vagyok, mivel nem a lányom arra lehet számítani hogy egyből mondanám hogy persze persze... De próbálj vele beszélni, nem tartom jó dolognak.

Ha te vagy az bogaram, akkor meg térjél észhez...

Még ha mindketten akarnak egy szexet, egye fene, de lehet ennél rosszabb kimenetel is.

2021. okt. 26. 19:05
 14/53 anonim ***** válasza:
13%

“alán a távolság is megoldja majd a helyzetet és szakítanak”

A lánya szexuális előéletét a szakítás nem oldja meg, a jóhírét nem adja vissza

2021. okt. 26. 19:09
 15/53 anonim ***** válasza:
76%
Engedném
2021. okt. 26. 19:11
 16/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. A férjem hogy is mondjam , nem egy egyszerű eset. Nagyon szereti a lányt , de nem könnyű vele. A lányomnak nem volt még soha barátja. 2 hete beszélnek kb , most hétvégen ugyis utazna a báttyához , így pont jól is jönne ki, még a kerület is egyezik. Csak tényleg féltem , ha egy diplomázott magyar mérnök lenne nyílván akkor is , de ez így mégis teljesen más. Ismerem a lányom , tudom hogy nem engedné meg neki hogy egyböl lakásra fel , de ő már eldöntötte , és el is mondta. Nekem nem hazudna soha. Tiltani nyílván nem tilthatom , hiszen úgyis kijátszik bárhogyan , meg szabad ember. Csak tényleg tartok tőle miféle ember lehet az
2021. okt. 26. 19:15
 17/53 anonim ***** válasza:
85%

A 12-es vagyok.

Ne szórakozzatok, kétkedők. Szerintetek ha a lány írta a sztorit szerelmesen, megemlítené a szövegben, hogy a lovag 26 éves és nincs végzettsége? Ez tipikusan szülői látásmód. Meg miért tenné? Elmegyek, ellógok, ennyi. Vagy a gyakori kérdéseken legitimálja a döntését?

2021. okt. 26. 19:17
 18/53 anonim ***** válasza:
59%

Mit döntött el pontosan?

Hogy felmegy a lakására?

Azért szerintem ezzel a férfival vigyáznia kellene nagyon, bárki is lenne de főleg ez esetben különösen, afrikaik általában agresszivabbak nyomulósabbak ez tény

2021. okt. 26. 19:18
 19/53 A kérdező kommentje:

Nem , hanem azt hogy vele fog ebédelni szombat délben.

Igen én is ettől félek , én sem ismerek egyet se , ő se találkozott szerintem meg egyel sem. Amit hallani , teljesen más emberek. Nem vagyok rasszista , sőt itt a helyi kissebbségnek még segíteni is szoktam :) csak azért igen , sose lehet tudni.

2021. okt. 26. 19:25
 20/53 anonim ***** válasza:
87%
Elhivnam magunkhoz megismerni...🤷🏻‍♂️
2021. okt. 26. 19:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!