Ezt engednétek a 17 éves lányotoknak?
Nehéz ügy. Egyfelől lehet, hogy minél jobban tiltod, annál jobban akarni fogja. Másfelől talán a távolság is megoldja majd a helyzetet és szakítanak - aztán izgul majd egy pesti anyuka.
Bízz a nevelésedben, az mindenesetre jó jel, hogy a lányod őszinte volt és nem azt kamuzta, hogy a barátnőjével jönnek Pestre a Petőfi Múzeumba.
Viszont a férjed előtt semtartanám titokban, beszéljétek meg hármasban, illetve négyesben a lány bátyjával.
A beleegyezés és a nyitottság egyik lépése lehet az is, hogy a srác utazik Hozzátok, hogy megismerjétek, és nem a lány indul el vakon.
Férfi vagyok, mivel nem a lányom arra lehet számítani hogy egyből mondanám hogy persze persze... De próbálj vele beszélni, nem tartom jó dolognak.
Ha te vagy az bogaram, akkor meg térjél észhez...
Még ha mindketten akarnak egy szexet, egye fene, de lehet ennél rosszabb kimenetel is.
“alán a távolság is megoldja majd a helyzetet és szakítanak”
A lánya szexuális előéletét a szakítás nem oldja meg, a jóhírét nem adja vissza
A 12-es vagyok.
Ne szórakozzatok, kétkedők. Szerintetek ha a lány írta a sztorit szerelmesen, megemlítené a szövegben, hogy a lovag 26 éves és nincs végzettsége? Ez tipikusan szülői látásmód. Meg miért tenné? Elmegyek, ellógok, ennyi. Vagy a gyakori kérdéseken legitimálja a döntését?
Mit döntött el pontosan?
Hogy felmegy a lakására?
Azért szerintem ezzel a férfival vigyáznia kellene nagyon, bárki is lenne de főleg ez esetben különösen, afrikaik általában agresszivabbak nyomulósabbak ez tény
Nem , hanem azt hogy vele fog ebédelni szombat délben.
Igen én is ettől félek , én sem ismerek egyet se , ő se találkozott szerintem meg egyel sem. Amit hallani , teljesen más emberek. Nem vagyok rasszista , sőt itt a helyi kissebbségnek még segíteni is szoktam :) csak azért igen , sose lehet tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!