Ezt engednétek a 17 éves lányotoknak?
Figyelt kérdés
A tinderen megismerkedett egy félvér (magyar-mozambik) sráccal. Nem látni rajta annyira , barnább a bőre , nem az a fekete , inkább ilyen cappucino. A haja ilyen mikrofon szerű. Viszont ami jobban aggaszt hogy 26 éves , és nincs végzettsége. Elvileg futárként dolgozik. Hétvégén akarnak találkozni Budapesten. A lány pénteken menne ( a báttyánál tud aludni , ő albérletben van ott ) , és elvileg szombaton elhívta ebédelni. Nagyon nem szeretném, a férjemnek nem is merem mondani , tuti nem engedné el ha ezt megtudná. Ti mit tennétek a helyembe?2021. okt. 26. 18:45
31/53 anonim válasza:
Annyira felesleges belemenni a cigányozásba… igazából rajtuk kívül minden más “kultúra” betud illeszkedni csak sajnos náluk nem sikerül a többségnek, még akkor sem ha itt születtek vagy az egyik szülő magyar.
32/53 anonim válasza:
"Igen én is ettől félek , én sem ismerek egyet se , ő se találkozott szerintem meg egyel sem. Amit hallani , teljesen más emberek" Az megvan hogy a szomszédodat sem ismered, és lehet hogy veszélyesebb a lányodra mint ez a srác? Ha a lány nem hülye, nyilvános helyen találkozik vele, és nem megy fel a lakására. Igen, engedném ha nem sík hülye a lányom. Még akkor is ha a korkülönbség nem tetszik.
33/53 anonim válasza:
Mi a fax bajod van azzal hogy félvér?
Komolyan el sem hiszem...2021et írunk...vagy mi a fene
34/53 anonim válasza:
" nyilvános helyen találkozik vele, és nem megy fel a lakására."
Ha, na ezt nem tudhatod, hogy alakul a délután.
36/53 anonim válasza:
Itt a környéken volt hogy tini lány felment Pestre találkozni egy 25 éves férfival elvileg de aztán ott kiderült hogy 40+ éves a férfi csak fiatal kori képeit használta fel, állítólag majdnem megerőszakolta.
37/53 anonim válasza:
Az akárhol megeshet ha nincs észen a csaj. Ennyi erővel tartsd bezárva a lakásba, mert a házatok előtt is elüthetik.
38/53 anonim válasza:
Hát ha úgy nevelted, hogy egy feketével leáll, akkor most már nincs mit tenni. Készülj a fekete unokákra.
39/53 anonim válasza:
A lany es a szulok vagyis a te felelosseged a dologban? 17 evesen meg nem is regisztralhatna a tinderre es az hogy kamu adatokkal felregisztral majd ki tudja hany evre huzza a felso korhatart hisz egy nala 9 evvel idosebb srac beleesik jo ok az elbeszelgetesre. Itt nem azon kell aggodni hogy a srac felver elsosorban azon hogy egy 17 eves lany minek jatssza ki az appot es minek szur maganal joval idosebb sracokra. Meg mielott demonizalnal egy 26 eves felvet futart es magasztalnad a lanyod…
40/53 anonim válasza:
#41 tényleg. Én 31 vagyok és nem tudok a telómra tindert tenni, mert a személyimet vagy egy bankkártyát kér a google play hogy randi appokat engedje ami 18+.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!