Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok hazaadni a keresete...

Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?

Figyelt kérdés

Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.

Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

2022. jún. 30. 19:19
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/122 anonim ***** válasza:
91%

"Bár az tény, hogy nagyon ijesztő, hogy mennyi ember tudja a teljes nevem, lakcímem, kinézetem, gyenge pontjaim stb."

Így jár aki nem figyel az informatika órákon. Már általános iskolában is tanítanak internetbiztonságot, hogy mit ne ossz meg. Ott azt is elmondják, hogy ha valamit felraksz a netre az kb. levakarhatatlan onnan. Ehhez képest kiírtál egy millió kérdést, amiben kb. az összes családi szennyest kiteregetted. Igazad bizonyítására videókat osztottál meg a családi őrjöngésekről, természetesen kitakarás nélkül, eredeti hanggal. Ezek után mégis mit vártál?

2022. júl. 1. 00:16
 62/122 anonim ***** válasza:
91%
A lényeg hogy legkésőbb szeptemberig elkerülj onnan. Eddig kibírtad, most a célig már csak pa lépés van, erre gondolj.
2022. júl. 1. 06:48
 63/122 anonim ***** válasza:
70%

61

Ha nem ad haza és kiteszik otthonról akkor kér előleget a fizura és kivesz egy szobát. Családsegítőnél is kérhet segítséget, ha jól tudom rizst meg krumplit visznek krízishelyzetekben. Plébánián is kérhet segítséget. Szegénykonyhán is étkezhet. Vannak még hála Istennek szükségmegoldások, amikkel ki lehet bekkelni krízishelyzeteket, aztán ahog gyűlnek a fizetések, egyre inkább maga lábán áll.

Kérdező! Készülj fel erre a helyzetre! Menj el egy boltba, készíts tervet arra, hogy hogyan osztod be a pénzedet, mit fogsz főzni.

És mindenképp legyen valami olyan embered, aki tud támogatni a mélypontokon (állami pszichológus, plébániai dolgozó, haver, haverina, új szomszéd). Vagy legalább legyen nálad lélekemelő könyv - Böjte Csaba vagy hasonló, ami visszaadja a hitedet azon pillanatokban amikor tanácstalan vagy.

2022. júl. 1. 07:03
 64/122 anonim ***** válasza:
75%
ja és lelekisegély szolgálatot is hívhatsz, ha nagy kryzis van. Ők meg fognak hallgatni, adnak személyreszabott tanácsot.
2022. júl. 1. 07:05
 65/122 anonim ***** válasza:
92%
Pedig alap!, hogyha otthon élsz kereső felnőttként, akkor a rád eső rezsit fizeted. ;)
2022. júl. 1. 07:21
 66/122 anonim ***** válasza:
88%
62-es, ez csak a Martin-saga ezredik része.
2022. júl. 1. 07:22
 67/122 anonim ***** válasza:
97%

68

Nem feltétlenül. Ha abban egyeznek meg, hogy egy fél évig pénzt gyűjt, azt azért ki lehet bírni, pláne ha mindkét fél kölcsönösen a jó viszonyra törekszik és tényleg gyűlik a pénz. Fél év alatt el lehet tenni 200-asokból annyit, h ne szalajtva legyen valaki a nagyvilágba hanem ténylegesen saját lábra álljon.

2022. júl. 1. 09:11
 68/122 anonim ***** válasza:
93%

Ha jól emlékszem kedves Martin, mikor a húgodról töltötted fel a videókat, akkor nem izgultál ennyire a személyiségi jogok miatt. Mi változott azóta?

Egyébként meg ha nem akarod, hogy ismerjenek, akkor ne teregesd ki az egész életed a neten. Én az ország másik végében élek és mégis tudom, hogy hol laksz, mert ez is kiderült, mikor a hentesboltos kérdéseket írtad ki tucatjával.

2022. júl. 1. 09:27
 69/122 anonim ***** válasza:
81%
Hű, kiről van szó? Miről maradtam le?
2022. júl. 1. 09:35
 70/122 anonim ***** válasza:
92%

Az egyik rokonom ( 28) informatikai mérnök, és 3 nyelven beszél, felsőfokon.

Te hány nyelven beszélsz?

2022. júl. 1. 10:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!