Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?
Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.
Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

200 nettobol hogyan akarsz egy alberletet (szobat) es egy kocsit fenntartani?
Jartal te boltban mostanaban? Tudod mi mennyibe kerul?
Nyugodtan el lehet adni azt az autot, tankolni ugyse fogod tudni egyedul, aztan kesz, rogton lesz penzed kauciora :D

Amúgy meg a Dodósok nevében írkálni sem szép dolog. Meg anyád nevében sem.
Kíváncsi vagyok hogy mikor kezded a Laura nevében is kérdésekkel bombázni a gyk-t. Vagy már az is megvolt, csak lemaradtam róla?

Max napi egy vajaskenyéren? Vigyázz, még lefogysz nekem a végén :)
Természetesen tudom hogy hol laksz, de nem írom ki, nem kibszni akarok veled, mint írtam, csak bizonyítottam az állításomat amit nem akartál elhinni.

Gyerek vagy meg martinka, ennyi eszed van. Nem fogsz te menni sehova, eletkeptelen vagy, abszolut nem erzed a dolgok es a tetteid sulyat.
1 het utan rohannal anyucihoz kajaert, olyan rohadt ehes lennel. De legalabb kocsid az lesz a parkoloban, bar ilyen benzinarak mellett meg ha kenyeret is ennel, akkor se fogod tudni tankolni 🤣
De legalabb lesz es ez a lenyeg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!