Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok hazaadni a keresete...

Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?

Figyelt kérdés

Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.

Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

2022. jún. 30. 19:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/122 anonim ***** válasza:
40%
Nem tudom hogy mi az a doxxolás, nem a gép előtt élem az életem, csak jeleztem hogy tévedsz mikor azt mondod hogy nem ismerlek. Kiprovokáltad.
2022. jún. 30. 21:30
 22/122 anonim ***** válasza:
95%

200 nettobol hogyan akarsz egy alberletet (szobat) es egy kocsit fenntartani?

Jartal te boltban mostanaban? Tudod mi mennyibe kerul?

Nyugodtan el lehet adni azt az autot, tankolni ugyse fogod tudni egyedul, aztan kesz, rogton lesz penzed kauciora :D

2022. jún. 30. 21:31
 23/122 A kérdező kommentje:
Akkor legalább küldd el te is a neved. Ha nem mered ide akkor privátban. Tudjam, hogy ki az a görény aki másokat doxxol (felfedi a teljes kilétüket egy anonim oldalon).
2022. jún. 30. 21:32
 24/122 A kérdező kommentje:
Remélem azt is tudod, hogy hol lakom. Ennyi erővel írd le azt is, hisz anonim oldal, miért is ne :)
2022. jún. 30. 21:33
 25/122 A kérdező kommentje:
#24 Előbb ugrok bele a Dunába, mint hogy eladjam a kocsim. Megoldom, max napi 1 vajaskenyeren fogok élni.
 26/122 anonim ***** válasza:
38%

Amúgy meg a Dodósok nevében írkálni sem szép dolog. Meg anyád nevében sem.

Kíváncsi vagyok hogy mikor kezded a Laura nevében is kérdésekkel bombázni a gyk-t. Vagy már az is megvolt, csak lemaradtam róla?

27/122 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem akarsz hazaadni, ne is egyél (otthon)..
2022. jún. 30. 21:34
 28/122 anonim ***** válasza:
57%

Max napi egy vajaskenyéren? Vigyázz, még lefogysz nekem a végén :)

Természetesen tudom hogy hol laksz, de nem írom ki, nem kibszni akarok veled, mint írtam, csak bizonyítottam az állításomat amit nem akartál elhinni.

2022. jún. 30. 21:36
 29/122 A kérdező kommentje:
Jó 31-es, de más nevét leírni (doxxolni) a világ legrohadékabb dolga az interneten. Szívesen várnám a te neved is, hogy legalább egálok legyünk :) Legalább privátban. Nehogy véletlen tovább hívjam havernak az ilyen embert.
2022. jún. 30. 21:37
 30/122 anonim ***** válasza:
50%

Gyerek vagy meg martinka, ennyi eszed van. Nem fogsz te menni sehova, eletkeptelen vagy, abszolut nem erzed a dolgok es a tetteid sulyat.

1 het utan rohannal anyucihoz kajaert, olyan rohadt ehes lennel. De legalabb kocsid az lesz a parkoloban, bar ilyen benzinarak mellett meg ha kenyeret is ennel, akkor se fogod tudni tankolni 🤣

De legalabb lesz es ez a lenyeg!!!

2022. jún. 30. 21:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!