Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok hazaadni a keresete...

Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?

Figyelt kérdés

Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.

Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

2022. jún. 30. 19:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 anonim ***** válasza:
41%
Nyugi, nem vagyok a haverod, azért megválogatom a haverjaimat.
2022. jún. 30. 21:39
 32/122 anonim ***** válasza:
89%

Senki nem akarja, ha nem tűnt volna fel, mindenki tök semleges, hiszen itt senkinek a senkije nem vagy. Ebből adódóan hiába igyekszel vadidegen embereket érzelmileg zsarolni, tudod az csak akkor megy, ha érzelmileg kötődik hozzád az adott személy.

Végtelenül gyerekes dolog.

2022. jún. 30. 21:47
 33/122 anonim ***** válasza:
85%

Jelentettem a vezetéknevet író választ. Nem is értem hogy más nem tette meg?

Amúgy kérdező, én is tudtam a vezetékneved, egy régebbi kérdésed alatt volt linkelve, amit már nem lehetett jelenteni mert eljárt felette az idő. Az ilyen kommenteket kiszedik, ha jelented.

2022. jún. 30. 21:49
 34/122 A kérdező kommentje:
Azt akarjátok. Kiadjátok egy ember nevét és összemocskoljátok azt. Életképtelen incelnek hívjátok. Negatívan minősítitek minden egyes mozzanatát. Lekicsinyítitek. Ez mi, ha nem azt, hogy halottan akarjátok látni?
2022. jún. 30. 21:49
 35/122 A kérdező kommentje:
Köszönöm 40-es. Jelentettem én is. Nem is tudtam, hogy volt valami barom aki belinkelte a facebookom. Valami nagy ellenségem lehetett akkor.
2022. jún. 30. 21:50
 36/122 anonim ***** válasza:
91%

Senki nem akarja, hogy meghalj, de az evek soran mar parszor kijatszottad ezt a kartyat, elegge uncsi.

Az viszont teny, hogy eletkeptelen vagy, most mit kell ezen megsertodni? Mar reg elkoltozhettel volna, ha eladtad volna a kocsidat, de nem, mert neked az kell faroknovelesre es az se zavar, ha ehen halsz miatta.

Mi ez, ha nem eletkeptelenseg?

Tessek valtoztatni, helyetted ezt senki nem teheti meg.

2022. jún. 30. 21:53
 37/122 anonim ***** válasza:
93%

Amúgy bérelhetsz munkásszállón is szobát olcsóért:

[link]

mondjuk ide kellenek szobatársak, de nézz körbe.

Vagy bérelj vidéki kis eldugott helyen, ha tudsz home officeból dolgozni.

2022. jún. 30. 21:54
 38/122 anonim ***** válasza:
100%
ha 80 ezret adsz meg, akkor még több lehetősget ad csak pest megyére
2022. jún. 30. 21:55
 39/122 A kérdező kommentje:

Nem tény 43-as. Megsértődtem mert ez csak ócsárlás és semmi több. Életképtelennek hívni valakit az olyan, mintha valakit hülyének vagy idiótának hívnál. Ez nem tény, hanem egy ócsárlásos vélemény.

És de, akarjátok sajnos. Ha nem akarnátok akkor nem lenne doxxing, nem lenne negatív minősítés. Ha valakit zavarok akkor görgessen tovább de úgy álltok itt hozzám, mintha én öltem volna meg a családotokat.

2022. jún. 30. 21:57
 40/122 anonim ***** válasza:
100%

városodban is van egy kis szoba 45 ezerért!

15 nm de szépen van bútorozva

2022. jún. 30. 21:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!