Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?
Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.
Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f
Senki nem akarja, ha nem tűnt volna fel, mindenki tök semleges, hiszen itt senkinek a senkije nem vagy. Ebből adódóan hiába igyekszel vadidegen embereket érzelmileg zsarolni, tudod az csak akkor megy, ha érzelmileg kötődik hozzád az adott személy.
Végtelenül gyerekes dolog.
Jelentettem a vezetéknevet író választ. Nem is értem hogy más nem tette meg?
Amúgy kérdező, én is tudtam a vezetékneved, egy régebbi kérdésed alatt volt linkelve, amit már nem lehetett jelenteni mert eljárt felette az idő. Az ilyen kommenteket kiszedik, ha jelented.
Senki nem akarja, hogy meghalj, de az evek soran mar parszor kijatszottad ezt a kartyat, elegge uncsi.
Az viszont teny, hogy eletkeptelen vagy, most mit kell ezen megsertodni? Mar reg elkoltozhettel volna, ha eladtad volna a kocsidat, de nem, mert neked az kell faroknovelesre es az se zavar, ha ehen halsz miatta.
Mi ez, ha nem eletkeptelenseg?
Tessek valtoztatni, helyetted ezt senki nem teheti meg.
Amúgy bérelhetsz munkásszállón is szobát olcsóért:
mondjuk ide kellenek szobatársak, de nézz körbe.
Vagy bérelj vidéki kis eldugott helyen, ha tudsz home officeból dolgozni.
Nem tény 43-as. Megsértődtem mert ez csak ócsárlás és semmi több. Életképtelennek hívni valakit az olyan, mintha valakit hülyének vagy idiótának hívnál. Ez nem tény, hanem egy ócsárlásos vélemény.
És de, akarjátok sajnos. Ha nem akarnátok akkor nem lenne doxxing, nem lenne negatív minősítés. Ha valakit zavarok akkor görgessen tovább de úgy álltok itt hozzám, mintha én öltem volna meg a családotokat.
városodban is van egy kis szoba 45 ezerért!
15 nm de szépen van bútorozva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!