Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?
Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.
Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f
Amúgy a kérdésedre válaszolva: vagy az 1. válaszoló tanácsát fogadod meg.
Vagy, egyszerűen azt mondod, hogy téged nem érdekel, és nem adsz haza. Rávenni, hogy ne kérje, nem igazán lehet talán, viszont ha kéri is, és nem adod meg, azt megteheted. Rosszabb úgyse lehet már, gondolom, a kapcsoaltotok..
Fejezd már be a hisztit, senki nem akar itt bántani téged, többen is segítő szándékkal írnak, vedd már észre.
Megírták mások is: ha változtatni akarsz az életeden, akkor hajrá, megteheted, csak a te döntésed. De nem teszed, sose teszed. Csak a hiszti.
Kérdező na hagyd magad provokálni.
Én kiálltam melletted: jelentettem a vezetéknevedet és böngésztem neked kiadó szobákat. Azzal foglalkozz, hogy hova költözöl amint megkapod a zsét egyből, ne a gyakoris trollokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!