Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok hazaadni a keresete...

Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?

Figyelt kérdés

Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.

Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

2022. jún. 30. 19:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/122 A kérdező kommentje:
47 nekem oly mindegy, hogy hova. És erről beszélek, hogy lehet találni olcsón. Nem olyan nagy álomvilág ez, mint azt itt hangoztatják.
2022. jún. 30. 22:00
 42/122 anonim ***** válasza:
100%
akkor ne gyakorizz, hanem ingatlan.com-ozz aztán hajrá! :)
2022. jún. 30. 22:01
 43/122 anonim ***** válasza:
70%
46. Én most tévedtem ide és nem ismerek semmilyen előzményt, mert nem nagyon olvasgatom ezt a kategóriát. Az viszont igaz, hogy életképtelennek nevezni valakit, az csak egy lekezelő belerúgás, és semmit nem segít, illetve nem tud motíválni ez a "tény", hogy segítsen.
2022. jún. 30. 22:01
 44/122 anonim ***** válasza:
67%
Martint nem lehet motivalni semmivel, 10 ev mulva is pont itt fog tartani :D
2022. jún. 30. 22:03
 45/122 anonim ***** válasza:
97%

Amúgy a kérdésedre válaszolva: vagy az 1. válaszoló tanácsát fogadod meg.

Vagy, egyszerűen azt mondod, hogy téged nem érdekel, és nem adsz haza. Rávenni, hogy ne kérje, nem igazán lehet talán, viszont ha kéri is, és nem adod meg, azt megteheted. Rosszabb úgyse lehet már, gondolom, a kapcsoaltotok..

2022. jún. 30. 22:03
 46/122 anonim ***** válasza:
79%

Fejezd már be a hisztit, senki nem akar itt bántani téged, többen is segítő szándékkal írnak, vedd már észre.

Megírták mások is: ha változtatni akarsz az életeden, akkor hajrá, megteheted, csak a te döntésed. De nem teszed, sose teszed. Csak a hiszti.

2022. jún. 30. 22:04
 47/122 anonim ***** válasza:
28%
51. Mondjuk kicsit bölcsebb és türelmesebb emberek biztos tudnák motíválni, nem holmi gyakorizó billentyűzetkoptató, internetfüggők, akik semmit nem értenek az emberi lélekhez. Ötvenegyeske, ennek a hozzámekegésednek mi értelme volt? Csak nehogy veled is így bánjanak egyszer, ahogy te lekezeled most az állítólagos Martint. De alig válaszolnak a kérdésre, nem értem, minek kell mindenhol a kérdezőket csesztetni itt a gyakorin, a sok gyakorizós csak erre képes, nem sok értelem szorult beléjük. Ott egy kérdés, ha tudsz válaszolsz rá, ha nem, mész tovább. Utólag olvasgatni a kérdéseket, válaszokat is, sokkal jobb lenne.
2022. jún. 30. 22:05
 48/122 A kérdező kommentje:
53-as..... ANONIM OLDAL lenne ez a hely, nem? Nem véletlen nem írom ki, hogy ki vagyok, mert ANONIM akarok maradni. De már úgy érzem olyan mindegy, az egész magyar interneten futótűzként terjedtem el, mindenki ismer és mindenki utál. Sose fogom tudni ezt levedleni magamról, nem fogom tudni kitörölni mások fejében a létezésem. Szomorú. Kiváncsi vagyok, hogy mikor ölöm már meg végre magam, mikor lesz bátorságom ré.
2022. jún. 30. 22:06
 49/122 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező na hagyd magad provokálni.

Én kiálltam melletted: jelentettem a vezetéknevedet és böngésztem neked kiadó szobákat. Azzal foglalkozz, hogy hova költözöl amint megkapod a zsét egyből, ne a gyakoris trollokkal.

2022. jún. 30. 22:09
 50/122 A kérdező kommentje:
Köszi 57!
2022. jún. 30. 22:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!