Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?
Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.
Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

Huzzal dolgozni, add el az autod es koltozz el.
Ezt tudod tenni.
De neked megint csak a hulyesegen jar az eszed es sajnaltatod magad.
Miert? Minek?

"és most több millió ember tudja a nevem, lakcímem, hogy ki és mi vagyok pontosan."
" Ezekkel a tettekkel nem fog utálni fél Magyarország. Ezekkel a tettekkel elfelejtődöm a közéletből örökre."
Kérdező, kicsit túlértékeled magad. Attól, hogy a gyakorin pár ember olvasta a kérdéseid, és látta a videókat, még nem vagy a közéletben. Én is olvastam anno csomó kérdésed, láttam a videókat is, de full elfelejtkeztem rólad, most a válaszok alapján kezdett el derengeni, hogy tényleg, rémlik, hogy voltak ilyen kérdések. Hidd el, hogy senkit nem érdekel a neved, lakcímed stb. Te hozod fel magad újra és újra, amikor kiírkálsz kérdéseket, rád ismernek, és még el is ismered, hogy tényleg te vagy, és plusz információkat adsz minden újabb kérdésednél. Van itt a gyk-n pár régi motoros, aki évek óta ide jár (magam sem értem miért, de én is közéjük tartozom), ők felismernek, de azért ne röhögtess már, hogy milliók tudják a neved, meg köztudatban vagy...

Kérdező, nyugodj meg. Tényleg.
Most nagyon magad alatt vagy, de ez nem tart örökké. És kár lenne most feladni, ha már végigküzdötted az eddigi éveket.
A nevedet csak a gyakorizók ismerik, ráadásul közülök is azok, akik valószínűleg semmivel sincsenek jobb helyzetben a valóságban, mint te. Láthatod, milyen az értelmi színvonal. Nem kellene ezzel foglalkozni.
Viszont mivel öngyilkos gondolataid vannak, mindenképp keress segítséget.
116-123 ingyenesen hívható.

"Ezekkel a tettekkel nem fog utálni fél Magyarország. Ezekkel a tettekkel elfelejtődöm a közéletből örökre. Ezekkel a tettekkel megtisztul a nevem. "
Fú, Kérdező, te nagoyn el vagy tájolva. Nem utál fél MAgyarország, és a közéletben sem vagy benne. Töröld magad a gyakoriról vagy ne írj ki kérdést minden hülyeségről, és a kutya nem fog foglalkozni veled. Minden csoda 3 napig tart, még az is elfelejti hogy ki vagy, aki most tudja. Ennyi a titok.
Mondjuk a hisztit se ártana befejezni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!