Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok hazaadni a keresete...

Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?

Figyelt kérdés

Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.

Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

2022. jún. 30. 19:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/122 A kérdező kommentje:
Én értem, de ha elköltözöm akkor már nem mondhatok fel, én pedig FEL AKAROK MONDANI ÉS NEM DOLGOZNI! 22-es csapdája, se itthon nem akarok maradni, se dolgozni. És nem tudom az agyammal megtörni ezt a 22-es csapdáját.
2022. szept. 29. 12:00
 112/122 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem dolgozol, miből élnél meg? Nyilván nem kell leragadni a mostani melódnál, bőven tudsz még helyezkedni, egyszer találhatsz olyat is, amit kedvelsz. Az élethez pénz kell, amit munkával kereshetsz meg. Nem kell mély szenvedéllyel végezned a munkádat, de ha bármerre is el akarsz indulni, annak kell vezérelnie, hogy pénzed csak azzal lesz. Vagy ott maradsz egy pokolban és megőrülsz, aztán mire észbekapsz, már túl idős leszel, hogy semmi munkatapasztalattal bárhova felvegyenek.
2022. szept. 29. 12:22
 113/122 A kérdező kommentje:
Nem tudom miből fogok megélni. Én elutasítom a pénz és munka orientált világot. Valószínűleg belehalok, de már nem érdekel. Nem lehettem videojátékstreamer, senki sem néz mert nem keresett a tartalmam. Már nem érdekel az élet.
2022. szept. 29. 12:40
 114/122 anonim ***** válasza:
74%
Komolyan mintha a Matyit hallanám.
2022. szept. 29. 12:42
 115/122 A kérdező kommentje:
A Matyi a lélekállatom úgy tűnik. Mi még normálisak vagyunk, nem csánított el minket az egészség és kedvkárosító gonosz világ.
2022. szept. 29. 12:47
 116/122 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz dolgozni írjál egy könyvet az életedről. Vinnék, mint a cukrot. Ha csak a gyakoris kérdéseidet és a válaszokat bekötteted, már gyakorlatilag kész is.
2022. szept. 29. 13:02
 117/122 A kérdező kommentje:
Lehet írok is egyet, hogy hogy jutottam el ide.
2022. szept. 29. 13:30
 118/122 qkker1 ***** válasza:
75%
Martin növessz végre tököt!
2022. szept. 30. 20:09
 119/122 anonim ***** válasza:
74%
#118 Azért az agy sem egy utolsó szerv...
2022. szept. 30. 20:28
 120/122 anonim ***** válasza:
100%

Végül mi lett??

"Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni "

Nem baj.

Ha elköltözöl, akkor is el kell költs a rezsire és étkezésre ennek még a dupláját is.

Meg még egy új lakást fel is kell szerelj, esetleg bútorokkal is!

Szóval nem leszel előrébb anyagilag, ha elköltözöl.

2023. dec. 3. 23:03
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!