Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja a szüleimet...

Miért zavarja a szüleimet hogy munkát akarok váltani?

Figyelt kérdés
Nem értik meg, hogy utálok itt dolgozni, egyszerűen nem érzem jól magam, kevés a fizetés is. Elküldtem az önéletrajzom egy másik helyre, és rögtön fennhangon jönnek azzal hogy ők se szeretnek dolgozni, meg miből gondolom, hogy ott jobb lesz.
2022. máj. 12. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Lehet, hogy valóban csak aggódnak, hogy a másik hely még rosszabb lesz neked, de neked kell tudnod, mi a jó és mi a rossz.

Én egyébként speciel ugyanígy vagyok, csak nem munkahellyel, hanem iskolával. Kitartást!:)

2022. máj. 12. 19:02
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Engem konkrétan lebeszéltek a váltásról. Mert hogy “jobb a biztos rossz mint a bizonytalan jó” :D régen lehet így ment de ma nem. Ha a következő helyed is rossz lesz nem dől össze a világ.. keresel megint egy újat.

Egyébként én akkor nem váltottam, meghunyászkodtam a régi helyen. Aztán betelt a pohár mert kicsesztek velem, és átjöttem oda ahova azelőtt nem mertem váltani. Többet keresek, megbecsülnek és bánom, hogy nem bíztam magamban.

Bízz a képességeidben, és a döntéseidben! Sok sikert!

2022. máj. 12. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

Mennyi idös vagy?

Másrészt miért mondod el nekik, miért kell az engedélyük?

2022. máj. 12. 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Ja, hogy akkor neked se legyen jó? Igenis próbálkozz, legyen összehasonlítási alapod.
2022. máj. 12. 19:20
 5/13 Adkeizaal ***** válasza:
97%

Az emberek többsége ilyen, sokan nagyon nehezen váltanak, erre a munkahelyek egy része főleg azok ahol kevésbé becsülnek meg meg alacsonyabb a fizetés is rájátszok, hogy mehetsz nyugodtan máshol sem jobb, úgyis olyan béna leszel ott is mint itt stb.

Mint egy bántalmazó kapcsolat, sz4r azt se veszed észre lábtörlő vagy mégsem tudsz kilépni könnyen.

Ne ragadj csapdába, válts legrosszabb esetben mi lesz? Ugyanolyan béna a munkahely de több a pénz?

2022. máj. 12. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"miből gondolom, hogy ott jobb lesz"

Erre azt mondanám, hogy ha meg sem próbálom, akkor biztosan nem lesz jobb, de a jelenlegi munkahelyemen nem szeretnék maradni, mert kevés a fizetés és nem is érzem jól magam. Ma már nem az van, hogy az ember onnan megy nyugdíjba, ahol huszonévesen dolgozni kezdett, a munkahelyváltás már nem egy nagy cucc, sokan csak pár évig maradnak pl. egy cégnél, aztán a szakmai fejlődés reményében váltanak. Sőt, sokan új szakmát is tanulnak felnőttként. Ha nem értik, akkor legközelebb, ha lesz ilyen, ne avasd be őket a tervedbe, csak a végén közöld, hogy munkahelyet váltottál.

2022. máj. 12. 19:41
 7/13 A kérdező kommentje:
Az a baj még itthon élek, 22 éves vagyok, így azért megosztom velük a dolgaim. Ez az első munkahelyem egyébként (diákmunkákon kívül)
2022. máj. 12. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert régen egy ember egy munkahelyen dolgozott 30-40 évet.

Manapság könnyebb munkahelyet váltani, simán lehet menni ha nem tetszik a fizu a főnök a kollégák. Az idősek nehezen értik meg ezt az új világot.

2022. máj. 12. 19:51
 9/13 anonim ***** válasza:
62%
Költözz külön akkor enm szolhatnak bele semmit.
2022. máj. 12. 20:07
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Költözz el és ne mások döntések el helyetted, hogy mit csinálsz. Ha nem szeretsz valamit, akkor ints neki búcsút. Ez lenne a normális, nem pedig a rabszolgatartás, mint amit ebben az országban elfogadnak előszeretettel. :D Nem véletlenül van ilyen kormány hatalmon. Meg már abban a korban vagy, hogy tanulsz a tapasztalataidból és ennyi. Ha pofára esel, hát pofára esel. Istenem, nem dől össze a világ. De semmiképp ne a szüleid mondják meg, hogy mit csinálj. De az első lépés, hogy elköltözöl és akkor úgy is azt csinálsz, amit akarsz.
2022. máj. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!