Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy vegyenek nekem szülinapomra nikotin mentes E-cigit? Nagyon szigorúak a szüleim, pedig nem menőségből akarok E-cigit, amugy nem dohányzom, 2-szer próbáltam a rendes cigit még csak.
Persze, 17 évesen nem tudsz rákeresni a google-ben, hogy mennyibe kerül egy e-cigi.
Hülye kamus.
Vannak ilyen 1000ft körüliek is. Ott is inkább a fenntartás ami drága és nem megvenni.
Ha nem cigizel és nem is menőségből kell akkor mire??
Hogy legyen egy új függőséged és legyen mibe ölni a pénzed??
Ha nincs rá nagy szükség, inkább kerüld szerintem. Ha stresszes vagy és amiatt kell akkor megnyugtatlak, hogy azon nem segít. 5 perc pihi inkább, vagy a pénzből vegyél nyugtató hatású teát, tablettát, kapszulát vagy bármit ami tényleg nyugtatja az idegeidet és nem káros a szervezetedre.
Amúgy ha van 18+os ismerősöd dohányboltba kérdezzen körbe, általában ott a legolcsóbb a dolog vagy piacokon. Amit mondtam 1000ft-ost azt is dohány boltba lehetett kapni. De ugye hozzá kell a liqvid, meg időnként kazán csere meg ilyenek.
De tényleg ha nem vagánykodni akarsz, meg nem is dohányzol felesleges pénzkidobás. Ezt gondold át azért.
Sehogy.
Ennek mégis mi értelme ?
"pedig nem menőségből akarok E-cigit, amugy nem dohányzom"
akkor mégis miért? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!