Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy vegyenek nekem szülinapomra nikotin mentes E-cigit? Nagyon szigorúak a szüleim, pedig nem menőségből akarok E-cigit, amugy nem dohányzom, 2-szer próbáltam a rendes cigit még csak.
Figyelt kérdés
Mennyibe kerül a legolcsóbb e- cigi? Mert akkor azt mondom a szüleimnek, hogy én majd adom rá a pénzt, úgyis diák munkázok azt a hónap végén lesz fizetésem. Meg amugy is van zsebpénzem is, és a fizut és zsebpénz össze rakva csak kijön majd az E-cigi nem? Amúgy 17 éves leszek 2 nap múlva.2021. aug. 19. 12:41
12/15 anonim válasza:
De tényleg minek, ha nem menőzésből? Komolyan érdekel
13/15 anonim válasza:
10-es nem mindenki akarja azt csinálni mint amit te!
14/15 anonim válasza:
Nem értem. Tényleg, ha még nikotinos lenne oké, de így ennek mi értelme? Amúgy 17 leszel, Magyarországon élsz, hidd el tudsz te venni magadnak is ha nagyon akarod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!