Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért zavarja a szüleimet...

Miért zavarja a szüleimet hogy munkát akarok váltani?

Figyelt kérdés
Nem értik meg, hogy utálok itt dolgozni, egyszerűen nem érzem jól magam, kevés a fizetés is. Elküldtem az önéletrajzom egy másik helyre, és rögtön fennhangon jönnek azzal hogy ők se szeretnek dolgozni, meg miből gondolom, hogy ott jobb lesz.
2022. máj. 12. 18:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

8as vagyok.

Én 14 éve kezdtem el dolgozni. 8- 18 honapokat dolgoztam egy helyen az elején. Időszakosan vettek fel v. nem tetszett v. becsődölt- állam bácsi lehetetlenítette el, konkurenciához mentem, v. költöztem . Ilyenek.

Otthon ezt úgy állították be mint valami szégyelletes dolgot.

Aztán egy állásbörzén hallgattam egy előadást arról hogy mennyit változott a világ, most lehet fizetés miatt is váltani és 10 év alatt aki 3 évente vált konkurenciákhoz sokkal többet keres mint aki lojális 10 évig egy céghez.

Régen volt a könyvelő Pirike, a villanykörte gyárból a műszakvezető István, a postás Peti, a XY céges Klári. Egy életen át, nyugdíjas állásnak hívják az ilyeneket. Suli után felvesznek és onnan mész nyugdíjba 45 év múlva.

Ezt elmagyaráztam otthon és megértették.

Te is próbálj beszélni velük

2022. máj. 12. 22:04
 12/13 kovpet ***** válasza:
100%

Beszélgettem régebben egy idős ismerőssel, ő régen is ment egyik helyről a másikra és mindig egyre több pénzért. Aztán a rendszerváltás után vállalkozni is kezdett, előbb munka mellett, aztán főállásban. Már nyugdíjas egy jó ideje.

Ezt csak azért mondtam, mert régen se törődött bele mindenki a langyos posványos mocsár munkába, akkor is volt, aki ambíciózusan ment előre és egyengette az útját.

2022. máj. 13. 09:26
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez igaz, de nem volt ilyen általános mint most
2022. máj. 13. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!