Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok hazaadni a keresete...

Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?

Figyelt kérdés

Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.

Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

2022. jún. 30. 19:19
 71/122 anonim ***** válasza:
97%
Azon sosem gondolkoztál el, hogy mi van akkor, ha igaza van anyádnak?
2022. júl. 1. 11:17
 72/122 anonim ***** válasza:
100%
2022. júl. 1. 12:24
 73/122 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük, 75-ös!
2022. júl. 1. 12:27
 74/122 anonim ***** válasza:
63%
Hagyjátok már békén szerencsétlent! Ilyen családi háttérrel nagyon nagy szó, hogy ott áll az elköltözés küszöbén.
2022. júl. 1. 12:33
 75/122 anonim ***** válasza:
81%
Dehogy áll ott, ebből sem lesz semmi.
2022. júl. 1. 12:37
 76/122 anonim ***** válasza:
97%

#75 Szerinted a munkáltató rögtön úgy kezdi, hogy most vette fel, és mennyi előleget adhat, amikor az sem biztos, hogy megtartja, vagy ott marad az alkalmazott?

Racionális megoldások nem érdeklik, mert akárhova nem megy dolgozni, a kocsiját, amit jó eséllyel nem fog tudni fenntartani, nem adja el, mert csak.

Ha bármi változás lenne az első, az ötezredik meg eközött a kérdése között, azontúl, hogy mindenki szemét és őt bántja, és senki nem segít, igazad lenne.

De évek óta ugyanaz a nóta, gyalázza a családját, miközben ő is szemét húzásokkal élt, megsértve a személyiségi jogaikat, de hát az nem számít, mert azt ő csinálta, és nem ő volt az áldozat.

Persze, tök jó, hogy segíteni akarsz, és hidd el, méltányolom. De aki nem akarja, azon nem lehet, pláne, hogy mindegyik opcióhoz kellene valamit tennie a kérdezőnek, és itt áll le mindig minden lelkesedése... Nem oldhatod meg helyette a problémáit, hiába szeretnéd.

De minden tiszteletem a tied egyébként.

2022. júl. 1. 13:03
 77/122 anonim ***** válasza:
97%
Mind így kezdtük. Mind sajnáltuk, mind segíteni akartunk rajta valahogy. Aztán kiismertük.
2022. júl. 1. 13:15
 78/122 anonim ***** válasza:
20%

Gondolom nekem szólt, mert én emlegettem az előleget. Szerintem már próbaidőn is elkérheti hónap felénél, amit eddig dolgozott, mivel az mindenképp jár neki. Persze akkor, ha ez kell az albihoz, túléléshez különben nem érdemes elkérni. De szvsz megadják a munkáltatók gond nélkül, pláne multi.

Az, hogy hova megy vagy nem megy dolgozni, azt hadd döntse el ő. Én is krónikus beteg vagyok, így például nagyon is megértem, hogyha betegség rosszabbodás miatt aggódik és "válogat". Nekem is ez az első szempont mindig.

A kocsijával azt csinál, amit akar. Lehet, hogy ez motiváló lesz számára és a végén emiatt talál jobb munkát. Például autós futárként vagy területi képvsielőként is dolgozhat, ha jól vezet. Csomó munkához kérnek vezetői tapasztalatot, nem elég a jogsi. Taxizhatna is.

Most épp munkavállalásról szól a kérdés, és hogy el akarják szedni tőle a negyedét annak a 2 garasnak is amit a dágvány call centeres melóért kap majd.

A családját jelen kérdés alatt kizárólag azok gyalázták, akik mindenfélét linkelgetnek a húgáról. Ebben a helyzetben ez pláne gáz.

Természetesen nem akarom megoldani a problémáit, csak bátorítottam, hogy lássa meg a lehetőségeit, ne érezze magát olyan egyedül. És persze jelentettem a családjáról a linkeket.

2022. júl. 1. 13:24
 79/122 anonim ***** válasza:
95%
az egész család egy gyalázat.. mindenkinek jobb lesz, ha te is elköltözöl.
2022. júl. 1. 13:58
 80/122 anonim ***** válasza:
88%
ez a Laura mint valami sátánfajzat
2022. júl. 1. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!