Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy esti gimnáziumba akarok menni?
Sziasztok!
Jelenleg egy viszonylag jó hírű gimnáziumba járok, viszont én utálok ott lenni. Egyszerűen rühellem, és szerintem ezt a szüleim is többé-kevésbé is tisztába vannak. Viszont mindig azt mondják, hogy máshol sem lenne jobb, sőt, csak rosszabb lenne nekem.
Én viszont esti gimnáziumba szeretnék menni, de ezt még nem mondtam el nekik. Attól félek, hogy csak lehurrognának, hogy nem 17 évesnek való. Egyébként hozzáteszem, hogy az esti gimnáziumba is legalább ennyire szorgalmas lennék, és mindent kihoznék magamból.
Szóval tippek, hogyan mondjam el nekik és hogyan hyőzzem meg őket?
Mindenkinek köszönöm!☺️
Sajnos most vagyok 9.-es, jövőre mennék csak át, 17 évesen.
(Évvesztes is vagyok.)
Szerintem is jó ötlet, egész nap meg lenne időd dolgozni, kijárni a földekre idény munkát végezni,állatok alól trágyázni meg egyebek. Ez jó, mert az esti tényleg csak a dolgozóknak van, és így már te is mehetsz!
Vagy otthon egész nap a plafont fogod bámulni?
Inkább másik gimnázium, mint esti. Hidd el, ha dolgozni kezdesz fáradt leszel nagyon, mivel tanulnod is kell még mellette-jó tudom, sokan csinálják ezt-de használd ki, hogy kiváltságos helyzetben vagy és csak tanulnod kell.
Estin pedig nem biztos, hogy olyan jó lesz a színvonal, mivel lehet, hogy nem túl értelmes osztálytársaid lesznek, akik miatt lassan haladtok a tananyaggal. Nappalin többet lehet tanulni, tapasztalni-ne dobd el ezt a lehetőséget.
5-ös
Természetesen elmennék dolgozni napközben, nem a plafont bámulnám egész nap.
Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy felnőtt, dolgozó emberek vannak ott, és nyilván nem is úgy megy a tananyag, mint nappalin, de inkabb tanulok sokkal többet magamtól, otthon pluszba, minthogy még 4 évet lehúzzak ebbe az iskolába...(5 éves ez a suli nekem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!