Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szüleimnek,...

Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy esti gimnáziumba akarok menni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Jelenleg egy viszonylag jó hírű gimnáziumba járok, viszont én utálok ott lenni. Egyszerűen rühellem, és szerintem ezt a szüleim is többé-kevésbé is tisztába vannak. Viszont mindig azt mondják, hogy máshol sem lenne jobb, sőt, csak rosszabb lenne nekem.

Én viszont esti gimnáziumba szeretnék menni, de ezt még nem mondtam el nekik. Attól félek, hogy csak lehurrognának, hogy nem 17 évesnek való. Egyébként hozzáteszem, hogy az esti gimnáziumba is legalább ennyire szorgalmas lennék, és mindent kihoznék magamból.

Szóval tippek, hogyan mondjam el nekik és hogyan hyőzzem meg őket?

Mindenkinek köszönöm!☺️

2022. máj. 9. 17:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem szempontjából csak a pontok, érettségik számítanak.
2022. máj. 12. 19:06
 82/82 anonim ***** válasza:
100%
79-nem tudom hányszáz éves lehetsz, de nagyon nem úgy van, ahogy mondod. Nem nézik milyen gimiből jött, csakis a pontszámok számítanak. Az estin meg ugyanazt az érettségit írják meg, mint nappalin.
2022. máj. 12. 22:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!