Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy esti gimnáziumba akarok menni?
Sziasztok!
Jelenleg egy viszonylag jó hírű gimnáziumba járok, viszont én utálok ott lenni. Egyszerűen rühellem, és szerintem ezt a szüleim is többé-kevésbé is tisztába vannak. Viszont mindig azt mondják, hogy máshol sem lenne jobb, sőt, csak rosszabb lenne nekem.
Én viszont esti gimnáziumba szeretnék menni, de ezt még nem mondtam el nekik. Attól félek, hogy csak lehurrognának, hogy nem 17 évesnek való. Egyébként hozzáteszem, hogy az esti gimnáziumba is legalább ennyire szorgalmas lennék, és mindent kihoznék magamból.
Szóval tippek, hogyan mondjam el nekik és hogyan hyőzzem meg őket?
Mindenkinek köszönöm!☺️
#25: de konkrétan mitől nem érzed jól magadat????
Általános suliban tök jól voltál - itt meg rosszul?
Vagy miért hagynál ott csapot-papot?
Köszönöm szépen 38-as/40-es, ezzel megpróbálom!☺️
42-es, nekem egyrészt nagyon rideg az iskola, az épület, a tanárok, a közösség, minden és szerintem nem is teljesítek eléggé jól (kb. 4,0-4,2-es az átlagom). Másrészt nagyon nincsenek is emberek, akikkel el tudnék lenni, bár sok mindenkivel eléggé jól kijövök, de nem tudok barátságokat sem kötni.
Mindig is zárkózottabb típus voltam, de van egy-két barátom általánosból.
Lehet, hogy tényleg igazad/igazatok van és maradnom kellene nappalira, de sajnos a környékben nincs olyan iskola, ami jobb lenne (szüleim szerint a 3 legközelebbi gimiben sok a drogos és csak rosszabb, szakmatanuláshoz pedig bizonytalan vagyok...lehet hogy szakmát kéne tanulnom?)
Nem tudom, de egyébként ebben az iskolában is megy ez, szóval nem is értem. De én is már bizonytalan vagyok, hogy bejönne-e a három másik gimi.
De szerintem azért megérdeklődöm ezeket is.
Egyébként gondolkoztam a szakképző iskolán is, de ha érettségit is szeretnék, az is úgy 5 éves.
Mindegy, egyébként ezeken a lehetőségeken is rengeteget agyaltam és többre nem jutottam:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!