Hogy mondjam el a szüleimnek, hogy esti gimnáziumba akarok menni?
Sziasztok!
Jelenleg egy viszonylag jó hírű gimnáziumba járok, viszont én utálok ott lenni. Egyszerűen rühellem, és szerintem ezt a szüleim is többé-kevésbé is tisztába vannak. Viszont mindig azt mondják, hogy máshol sem lenne jobb, sőt, csak rosszabb lenne nekem.
Én viszont esti gimnáziumba szeretnék menni, de ezt még nem mondtam el nekik. Attól félek, hogy csak lehurrognának, hogy nem 17 évesnek való. Egyébként hozzáteszem, hogy az esti gimnáziumba is legalább ennyire szorgalmas lennék, és mindent kihoznék magamból.
Szóval tippek, hogyan mondjam el nekik és hogyan hyőzzem meg őket?
Mindenkinek köszönöm!☺️
Igen, akkor a másik hármat, ami szóba jöhet, azt szerintem megérdeklődöm.
Egyébként igazad van 49-es, én értem amit mondasz, de jobb ötletem nincs, ezért vetődött fel az esti.
Jó gimi, jó osztályközösség. Akkor mi a baj a mostani gimivel?
Túl sok a nyomás, az elvárás? Vagy mi?
A gimit azért mondják csak jónak, mert viszonylag sokan tanulnak tovább, mint mondjuk egy technikumból. De az osztály tényleg jó.
Sokat stresszelek a nyomás miatt is, mert azért a tanárok eléggé hajlamosak lecseszni pitiáner dolgokért is. Szerintem a tanárok sokat várnak el, pedig mi is leterheltek vagyunk. Tudom, hogy felnőttként sokkal nagyobb az ember felelőssége mindenben is, de ezt az iskolai stresszt akkor is nehezen bírom. Monoton, unalmas, de fárasztó is.
Nyitott vagyok és kedves is vagyok mindenkivel (szerintem ezért is kedves mindenki velem is és jövök ki jól sokakkal), de nincsenek olyan barátaim, akivel pl. tudnék iskola után lógni (van egy-kettő, de nem ebből az iskolából).
Tehát nem csak az épület, ami nem tetszik, mondjuk azért eléggé börtönös feeling-je van, ezt mások is mondták már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!