Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem akarok hazaadni a keresete...

Nem akarok hazaadni a keresetemből, mivel vehetném rá anyámat, hogy ne kérje?

Figyelt kérdés

Nemsokára elkezdek dolgozni és önálló keresetem lesz. Anyám elvárja, hogy adjak haza a rezsibe, de én nem akarok itthon lakni tovább. Szeretnék 2-3 hónapot dolgozni, hogy a kauciót kitudjam fizetni egy bérelt lakás/szobához és szeretnék elhúzni úgy, hogy soha többet ne lássam őket. Viszont ha keresek 200 nettót és anyámnak kell adjak 50-et akkor annyival később fogok tudni elköltözni amennyi kiesik a fizetésemből. Lehet nem hangzik hú de soknak, de akkor is 2 hónap alatt az egy százas, az pedig pont elég, hogy még 1 hónapot dolgozzak ráadásnak költözés előtt.

Rossz a viszonyunk egymással nagyon, minden itthon eltöltött perctől öngyilkos akarok lenni. Üvöltözünk egymással, kicsináljuk egymást idegileg, nem hagyjuk egymást élni. Az lenne a legjobb, ha minél előbb megszabadulhatnánk egymástól örökre. 22/f

2022. jún. 30. 19:19
 81/122 anonim ***** válasza:
61%
én csak az anyját sajnálom.. meg van áldva ilyen gyerekekkel :(
2022. júl. 1. 14:11
 82/122 anonim ***** válasza:
97%

#80 Azért azok a videók valahogy csak felkerültek a netre, és azért tudják osztani.

A családját meg legjobban ő gyalázza, hogy kitereget róluk mindent, ahelyett, hogy szakemberhez fordulna.

Ha ennyire rossz, már évek óta kérhette volna, hogy emeljék ki a családból, mert nem tud ott élni, mire betöltötte a 18-at még félretett pénze is lenne, amiből mehetne albérletbe.

Hidd el, tényleg tisztellek, tudom, hogy megváltozott munkaképességűként nem egyszerű az elhelyezkedés, de nem mindenki az egészségi állapota, hanem van aki az ego-ja miatt válogat, ami azért már luxus.

Nekem is van ismerősöm, aki inkább nem csinál semmit, mert gyárba nem megy, ide nem megy, mert a kollégák nem szimpatikusak, oda nem megy, mert unalmas a munka... Egyelőre eltartják. Ha viszont egyedül marad, életképtelen lesz.

Vagy az alkoholista, aki miatt a beteg nagybátyja kénytelen elmenni dolgozni, mert a kisnyugdíja kettejüknek kevés, mert kell a pia, de azért annyira nem, hogy dolgozzon, meg amúgy is senki nem érti meg szegényt...

2022. júl. 1. 14:12
 83/122 anonim ***** válasza:
97%
45ös, nem az, csak tényközlés. Te ezek szerint nem ismered Martin eddig kiírt kb 30, önsajnáltató kérdését, amikor sírt milyen rossz neki, de egyetlen egy ajánlott megoldást se fogadta el.
2022. júl. 1. 15:00
 84/122 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán nem adni azután hogy kérte annyiban necces, hogy van olyan szülő aki erre azt mondja hogy akkor még ma költözz. A helyedben megpróbálnám azt megbeszélni, hogy ne az legyen hogy 50 ezret mindig adsz ameddig otthon laksz, hanem ha jön számla, annak a felét odaadod. Ha be kell vásárolni, akkor anyagilag abba is beszállsz. Mi pl azt csináltuk pár éve, hogy elfeleztük a kassza előtt a cuccokat úgy hogy kb egyenlő összegre jöjjön ki a két vásárlás.

Amúgy nem az volt néhány kérdéssel ezelőtt, hogy diplomázol? Mit tanultál? Hogyhogy call centerben fogsz dolgozni?

2022. júl. 1. 16:01
 85/122 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem vele, nem fog kérni. Viszont éhségsztrájkba kezdtem a mai naptól, megsértődtem arra a hozzászólásra, hogy nem lehet napi 1 vajaskenyeren élni. Megpróbálom, most napokig de inkább hetekig nem fogok enni csak csapvizet iszom. Kívánjatok sok sikert. ha esetleg meg is halok, annál jobb.
2022. júl. 1. 16:26
 86/122 anonim ***** válasza:
100%

Éhségsztrájk :D Megint az értelmetlen, infantilis érzelmi zsarolás. Ideje lenne felnőni és felfogni hogy senkit nem érdekel hogy zabálsz vagy nem zabálsz, a saját felelőséged hogy rendesen ellásd magad.

Mondjuk a 130 kilódból elvagy egy darabig kaja nélkül is.

2022. júl. 1. 16:57
 87/122 anonim ***** válasza:
91%

Latjatok, felesleges a kerdezot vedeni, ennyi esze van.

Hisztikezik, masra nem kepes.

2022. júl. 1. 17:00
 88/122 A kérdező kommentje:
Magam ellen éhségsztájkolok, hiszen én voltam az a hülye, aki nem figyelt informatika órákon általános iskolában és most több millió ember tudja a nevem, lakcímem, hogy ki és mi vagyok pontosan. Elvagyok könyvelve idiótának, retardáltnak, életképtelennek. Az egész életemre kihatással lesz. Én= idióta örökké mint 2+2=4. Meg is érdemlem az éhezést most pár hétig.
2022. júl. 1. 17:05
 89/122 anonim ***** válasza:
100%

Inkább adigitális detoxra van szükséged.

Foglalkozz pézgyűjtéssel, költözéssel. Most végre zöld az út!

2022. júl. 1. 17:09
 90/122 anonim ***** válasza:
87%

Sok sikert. Én vizet se innék ne dőzsölj ennyire ha sztrájkolsz, csináld akkor rendesen. Két hét nulla folyadék és 0 étel. Akkor megmutatod mennyire hős leszel és mindenki tisztelni fog.

Jaa nem... Az meg hogy retardáltnak tartanak a te érdemed, és a megnyilvánulásaidé. Ez a sztrájkos hiszti is tökéletesen alátámasztja azt hogy nem vagy ép elméjű. Tehát mindent csak magadnak köszönhetsz.

Az meg hogy kiírták a neved basszus..eddig is tudta mindenki ki vagy minden kérdésed felismerhető. És youtubra te tetted fel a komplett lakásotok így nem nehéz beazonosítani:-D

2022. júl. 1. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!